Buitenschoolse opvang

Otterlo

Kerklaan 1, Otterlo (06) 834 41 077

Na schooltijd draait het om eigen tijd. Om plezier maken en genieten. Op bso Otterlo is daarvoor alle ruimte. Fijne uren en leuke middagen, dat is ons doel. En dat verdient ieder kind!
 

Onbezorgd spelen, lekker ontspannen

Bso Otterlo is een heerlijke plek om na school te ontdekken en te verkennen. We zijn gevestigd in de Ericaschool en dat heeft z’n voordelen! Zo hebben we buiten een groot speelterrein waar we fijn kunnen spelen, rennen, vliegen en ravotten. Wat we doen? Dat bepalen de kinderen zelf. Ze weten immers precies wat ze willen en leuk vinden! Natuurlijk bedenken we samen ook de leukste activiteiten. Een balletje trappen op het trapveldje? Een uitje naar de Hoge Veluwe? Of samen aan de slag in de moestuin? We doen het graag. Het is immers altijd fijn om buiten te zijn!

“Wat we doen? Dat bepalen de kinderen zelf. Ze weten immers precies wat ze willen en leuk vinden!”
Anne, pedagogisch medewerker

Huiselijk en gezellig

Binnen vermaken we ons ook opperbest. Hier is het huiselijk en gezellig. Een fijne plek om na school te vertoeven dus. We zijn gek op knutselen en misschien nog wel meer op bakken. Cupcakes, appelflappen en tosti’s… We maken ze regelmatig. Leuk, leerzaam én lekker!

Een fijne tijd dus, die gunnen we alle kinderen. En die vinden ze in onze bso. Kom snel kijken en kennismaken. Tot gauw!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Otterlo

De kindere...
5 juni 2018

De kinderen van buitenschoolse opvang Otterlo maken slijm. Wat een succes!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08