Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Heuvellaan

Burglaan 44, Apeldoorn 055 576 84 50

Samen spelen, leren en plezier maken. Dat doen we elke dag op peuteropvang Heuvellaan. Hier is het fijn om te zijn, want we hebben het reuze gezellig. We zitten namelijk in openbare basisschool Heuvellaan. Dat maakt de stap naar school straks superklein en soepel!

Elke dag op ontdekking

De beste start maak je samen en op een plek waar alle ruimte is voor fantasie, creativiteit en natuurlijk: voor plezier maken. Onze peuteropvang in Apeldoorn West is dé plek voor blije gezichtjes en leerzame avonturen. Samen ontdekken we elke dag een nieuwe stukje van de wereld.

Bijzonder is de dagelijkse uitwisseling tussen peuters, kleuters en bovenbouw. Met daarbij natuurlijk alle aandacht en tijd voor persoonlijke ontwikkeling, talent, zelfstandigheid en creativiteit. We zingen liedjes en kletsen over de leukste en leerzaamste thema’s. Die komen we straks ook weer tegen op de basisschool, dus dan kunnen we erover meepraten!  Zo hebben de peuters een mooie voorsprong als ze in groep 1 beginnen.

“Samen ontdekken, spelen en leren, dát is de beste en leukste voorbereiding voor later!”
Kim Scholten, manager kinderopvang Doomijn

Binnen of buiten, altijd plezier!

Binnen wordt er heel wat afgeknutseld, gekletst en gelachen. We spelen samen spelletjes en kiezen opdrachtjes om zelf te doen. Buiten vermaken we ons trouwens ook opperbest! We maken uitstapjes in de wijk. Naar de speeltuin, supermarkt of we zoeken de kinderboerderij op. Dichtbij hebben we ook alle ruimte om te rennen, hollen en ravotten; we hebben een heerlijk ruim speelplein en ook nog eens een grote ontdektuin!

Zo zie je, er is elke dag iets nieuws te beleven en te leren op peuteropvang Heuvellaan. De gezelligste plek om te groeien en de mooiste voorbereiding op de bassischool. Kom snel een keertje kijken!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Karien Dorreman Pedagogisch medewerker
Miranda van Campen Pedagogisch medewerker
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarief Reguliere Peuteropvang

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2019 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 9,03 voor 41 weken in het jaar.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 9.03