Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Bachlaan 158

Bachlaan 158, Zwolle (038) 423 06 16

Aandacht en betrokkenheid staan bovenaan ons lijstje. In onze gezellige peuterspeelzaal is dan ook iedereen even leuk en belangrijk. Zowel de kinderen als de ouders en verzorgers zijn bij ons meer dan welkom. Daarnaast werken wij samen met basisschool de Toonladder. Gezelligheid en plezier maak je immers samen! 

Elke dag een beetje groter en wijzer

Lage drempels, daar houden wij van. Daarbij voelen kinderen zich snel thuis en zijn ze altijd op hun gemak. Lekker jezelf zijn, dat is toch waar het om gaat! Kinderen mogen dan ook kiezen wat ze willen doen. Natuurlijk in overleg met elkaar, want dan wordt het pas écht leuk. Samen knippen en plakken in de knutselhoek, zakdoekje leggen of een potje memory. Of wordt het toch buiten spelen? Het is ook wel heel aantrekkelijk om rondjes te fietsen en te hollen en te springen op het grote speelplein. Of om heerlijk te picknicken in het gras onder de dikke boom. Smullen doen we ook tijdens het Paas- en Kerstontbijt. Dan zijn bovendien alle ouders welkom en neemt iedereen iets lekkers mee. Proeven uit andere keukens en culturen. Lekker én spannend!

 

"Vertrouwen, dat is wat ik zoek én vind bij Doomijn"
Moeder van Andrea

Zo maken we samen een gastvrije en huiselijke opvang. Een thuis voor ieder kind en een plek om elke keer weer een beetje te groeien. Daar doen we ‘t voor!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Bachlaan 158

Kunst is s...
12 mei 2021

Kunst is spelen met prachtige stenen! Mooie vormen, groot en klein, ruw en glad en verschillende kleuren.

Vandaag on...
28 april 2021

Vandaag ontvingen wij een doos met allemaal leuke materialen om mee te spelen en te knutselen. Wat leuk!

Lang leve...
21 april 2021

Lang leve de Koning!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lenie Blankenstein pedagogisch medewerker
Fiona Kalkman senior pedagogisch medewerker
Marije Westrik pedagogisch medewerker
Geja Agterhuis pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download