Peuterspeelzaal

Bachlaan 20

Bachlaan 20, Zwolle (038) 751 84 26

Onze peuterspeelzaal zit midden in de wijk Holtenbroek en in de gezelligheid van het wijkcentrum. Een plek met voordelen dus. Centraal voor ouders en een feest voor kinderen. Bij ons is geen dag hetzelfde en geen ochtend gelijk. Daar zorgt ons vaste, creatieve team voor!

Groene vingertjes en gezelligheidsdieren

Kinderen genieten en groeien in onze opvang. Er is ook zoveel te kiezen. Blijven we samen binnen en gaan we aan de slag in groepjes? Met muziek of met het spannende Piramide thema van de maand? Herfst, Wonen, Kleding. Allemaal even spannend! We kunnen samen ook de kopjes alvast klaarzetten voor de Koffieochtend en het Voorleesontbijt, met de ouders als gasten. Of gaan we voor plezier in de buitenlucht? Onze ruime, zonnige speelplaats is één grote belevenis. Gras om in te rollen, tegels om op te hollen, een fijne zandbak en zelfs een klimhuis met een glijbaan. Oh, laten we de moestuin en de bloementuin ook niet vergeten, heerlijk voor kleine groene vingertjes.

 

"Ik zie haar genieten op de peuterspeelzaal. Dat doet wat met mij"
Moeder van Henrieke

We zeiden het al, bij ons is geen dag hetzelfde. Dat is ook precies zoals de kinderen het willen en krijgen. Daar zorgen we samen voor, want het zijn de kleintjes die het plezier en de gezelligheid maken!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Bachlaan 20

Het is ZOM...
26 juni 2019

Het is ZOMER! En dan spelen we veel buiten en.....met water!

Het is len...
17 april 2019

Het is lente! De kinderen stoppen zaadjes in de grond en geven ze water. Nu maar wachten wat voor een mooie bloemen er uitkomen.

Thema: “zi...
14 maart 2019

Thema: “ziek en gezond”. Puk is heel erg ziek, maar de peuters verzorgen hem goed en hij wordt vast snel weer beter. Door te spelen leren de kinderen allemaal nieuwe begrippen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Esther van de Ploeg peuterspeelzaalleidster
Fija de With peuterspeelzaalleidster
Marja Grolleman peuterspeelzaalleidster
Ellen de Boer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,97 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download