Peuterspeelzaal

Bachlaan 8

Bachlaan 8, Zwolle 06 14 32 45 52

Met onze peuterspeelzaal staan we dicht bij het kind, bij wat ze kunnen en willen. We sluiten ons aan bij de visie van Vrije School Michaël, we zitten dan ook onder hetzelfde dak. Dat is gezellig en het biedt ook nog eens leuke en spannende mogelijkheden.

Elke dag anders. Daar zorgen we samen voor

We bewegen mee met de wensen van de kinderen en geven ze alle ruimte om de wereld te verkennen. Vanuit zichzelf en met elkaar. Zo ontdekken we samen de seizoenen, die hebben zoveel te vertellen! We spelen, bewegen, zingen, knutselen en schilderen: de natuur inspireert ons elke dag, ieder seizoen opnieuw. En in onze binnentuin staan we er middenin! Binnen is het ook fijn, ieder kind vindt zijn weg. Treinenbouwers, poppenmoeders, keukenprinsessen en boekenwurmpjes… er is plek voor iedereen. En natuurlijk ook voor kabouter Doppejan, die we elke dag wakker maken om samen met de kinderen te zijn en de dag te beleven. Een vast en fijn ritueel.

Zo zijn bij ons regelmaat en vrijheid heerlijk in balans. En balans, daar houden wij van. Al ons eten is bijvoorbeeld biologisch. Het goede leven, dat is wat kinderen bij ons vinden!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nicky Peters pedagogisch medewerker
Jorinde van IJzerlooij pedagogisch medewerker
Carlijne Hagendijk pedagogisch medewerker
Erda Paymans pedagogisch medewerker
Tineke Biallass manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,25 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download