Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Bachlaan 8

Bachlaan 8, Zwolle 06 14 32 45 52

Met onze peuterspeelzaal staan we dicht bij het kind, bij wat ze kunnen en willen. We sluiten ons aan bij de visie van Vrije School Michaël, we zitten dan ook onder hetzelfde dak. Dat is gezellig en het biedt ook nog eens leuke en spannende mogelijkheden.

Elke dag anders. Daar zorgen we samen voor

Klein maar heel wijs en nieuwsgierig! Ja, we hebben het over kabouter Doppejan. Hij gaf zijn naam aan onze peuteropvang. Logisch eigenlijk, want alle kinderen op onze opvang zijn nét zo klein, wijs en nieuwsgierig!

Kinderen zijn prachtig! Zo vindt Doppejan. En die mening delen wij met hem. Als pedagogisch medewerkers kijken we precies zo naar kinderen. Mooie wezens die de wereld op hun eigen manier verkennen en ontdekken. Vanuit wie ze zijn én met wat ze te brengen hebben. En dat is zo kleurrijk!

Op onze opvang ontdekken we samen de seizoenen, die hebben zoveel te vertellen! We spelen, bewegen, zingen, knutselen en schilderen: de natuur inspireert ons elke dag, ieder seizoen opnieuw. En in onze binnentuin staan we er middenin! Daarbij zijn de verhalen, wensen en ideeën van de kinderen het kompas. Wij helpen ze tijdens hun ontdekkingsreis. We laten ze vrij waar het kan en nemen ze aan de hand waar het nodig is.

“We gaan samen op ontdekking. De verhalen en ideeën van de kinderen zijn het kompas!”
Pedagogisch medewerker

Samen op ontdekking in de wereld van Doppejan

Binnen is het fijn, ieder kind vindt zijn weg. Treinenbouwers, poppenmoeders, blokkenbouwers, keukenprinsessen en boekenwurmpjes… Er is plek voor iedereen. Natuurlijk is onze opvanglocatie daarin een veilige, warme en huiselijk plek. Waar we samen spelen, waar we elkaar leren kennen en de ruimte geven én waar we elke dag het evenwicht in onze groep zoeken en vinden.

We spelen en genieten, luisteren en kijken naar de verhalen van Doppejan en al zijn vrienden. Rennen en ravotten, wandelen en verkennen. Zo zijn bij ons regelmaat en vrijheid heerlijk in balans. En balans, daar houden wij van. Al ons eten is bijvoorbeeld biologisch. Het goede leven, dat is wat kinderen bij ons vinden! Kom je snel kijken in de wereld van kabouter Doppejan?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Bachlaan 8

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lysette Tupker pedagogisch medewerker
Carlijne Hagendijk pedagogisch medewerker
Erda Paymans pedagogisch medewerker
Lisa Snijder manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download