Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Betelgeuze

Betelgeuze 5, Lemmer (0514) 53 35 32

Op weinig plekken vind je zoveel plezier onder één dak. Onze peuterspeelzaal deelt de dakpannen met gezellige buren, het kinderdagverblijf. We hebben natuurlijk onze eigen ruimte, maar het is fijn om zoveel speelkameraadjes om ons heen te hebben.

Omdat samen spelen zo gezellig is!

We spelen dus ook veel samen. Omdat het zo leuk is en omdat we daarmee nog meer ruimte hebben. De centrale speelhal is namelijk een feest voor iedereen. Er staat een groot klimhuis dat elke dag wacht om verkent te worden. We vermaken ons ook binnen ons lokaal. Spannende thema’s nemen ons mee door het hele jaar. Sinterklaas, Kerst, herfst, maar ook verkeer en kleuren en vormen. Zó leerzaam! Maar als het weer ook maar een beetje meewerkt, zijn we buiten. Op het speelplein, in de zandbak of op de fiets. Het grasveld voor ons gebouw is heerlijk om in te liggen en heeft zelfs een speelhuisje. Ook lekker om samen in rond te hangen. Net als in het bos. Daar gaan we samen met de ouders naar toe in de herfstvakantie.

Samen doen en samen spelen, daar draait het om in onze peuterspeelzaal. Dat gaat vanzelf, want kinderen zoeken elkaar vanzelf op. Wie houdt er nu niet van gezelligheid!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Betelgeuze

Buitenschoolse opvang Betelgeuze

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Betelgeuze

Woensdag-...
17 december 2018

Woensdag- en donderdagochtend 19 & 20 december 2018 zijn alle ouders welkom voor het kerstontbijt bij Betelgeuze in Lemmer. Na het eten gaan we gezellig met Daniëlla kerstmuziek maken en dansen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Coby Achttien pedagogisch medewerker
Jannita Berghout pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Friese Meren

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Friese Meren. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,60.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang 8,60 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download