Peuterspeelzaal

Beukenstraat

Beukenstraat 83, Zwolle (038) 453 84 27

Een uitdaging en een belevenis. Dat is wat kinderen elke dag vinden in onze peuterspeelzaal. Niet zo gek, want we zitten in hartje Dieze in openbare brede school ‘De Springplank’ in Zwolle. Genoeg te doen en nog veel meer te ontdekken dus. Daar zorgen we samen voor.

Hier iets te doen, daar iets te ontdekken

Spelen doen kinderen hier op elk moment. Groeien en leren ook, daar helpen onze vaste leidsters ze met veel liefde bij. Samen zijn we voortdurend in beweging, want dat vinden we heel belangrijk. De peuters zijn lekker vaak buiten. Op ons grote plein kun je heerlijk rennen en ravotten. Klauteren op de toestellen en in het klimhuis is ook fijn, net als kastelen bouwen in de zandbak. We doen trouwens net zo graag mee met de sportdag en de voorleesontbijtjes van de basisschool. Boeken zijn immers super interessant, dus we brengen zo af en toe een bezoekje aan de bibliotheek. Wijsneusjes en nieuwsgierige aagjes zijn er gek op.

Binnen of buiten, in onze opvang is het altijd dikke pret. Of ze nu plezier maken in de poppenhoek of kliederen met klei en verf. Kinderen vinden altijd hun eigen avontuur. Zeker in onze fijne locatie!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Beukenstraat

Het is gez...
21 juni 2019

Het is gezellig op camping Beukenstraat! De kinderen en de pedagogisch medewerkers vermaken zich uitstekend. Op de verschillende terrasjes is het goed vertoeven. Ze spelen met water & zand.

Bij de Beu...
16 april 2019

Bij de Beukenstraat zijn we bezig met het thema “Lente” en Pasen. We maakten met ouders en kinderen een paasbakje. Daarna zijn we naar de kinderboerderij gegaan waar we jonge dieren konden bewonderen.

Thema “zom...
4 juli 2018

Thema “zomer”. De zon schijnt, het is lekker warm. Op onze “mini camping” kunnen we heerlijk relaxen in de tentjes, spelen met water en picknicken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Inge Eikelboom Pedagogisch medewerker
Helen Kap pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,97 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download