Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Beulakerwiede

Beulakerwiede 4, Zwolle (038) 45 38 708 / 06 46 61 75 18

Bij ons krijgen en hebben kinderen alle ruimte. Ruimte om te rennen en te vliegen en ruimte om te kiezen en te groeien. Samen met kindercentrum ‘Beulakerwiede’ en basisschool ‘De Wieden’ vormen we een IKC. Met alles wat we hier hebben en kunnen, zijn we elke dag volop in beweging.

Ruimte voor elkaar, ruimte voor plezier

Kinderen groeien wanneer ze genieten en plezier hebben. Ieder op z’n eigen manier. Lekker actief of heerlijk rustig, die vrijheid is er. Zo is er buiten op ons groene speelplein alle ruimte voor een potje tikkertje of om te racen op fietsjes, maar heerlijk in het gras naar beestjes zoeken of even languit liggen, dat kan ook. Buiten zijn vinden we sowieso heel fijn. We gaan regelmatig naar het park en de kinderboerderij, die zijn namelijk om de hoek! Binnen genieten kan ook ruimschoots. Samen spelen in de gang, in de gymzaal of in onze eigen, gezellige speelzaal. Knutselen doen we ook, lampionnen voor Sint Maarten, versieringen voor Kerst of iets wat aansluit op één van de leerzame thema’s. Kunst, Kleuren en vormen...  Alles inspireert ons!

"Vertrouwen, dat is wat ik zoek én vind bij Doomijn"
Vader van Janny

Als kinderen maar plezier hebben en zich ontwikkelen. Daar betrekken wij ouders ook graag bij. Een ochtend meedraaien of gewoon even binnenlopen. Een welkom gevoel voor iedereen, dat is waar het ons om gaat!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Beulakerwiede

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Beulakerwiede

Kijken hoe...
4 juni 2020

Kijken hoe de komkommer groeit. Maar ook zoeken naar kleine kriebelbeestjes, daarbij heb je een vergrootglas nodig.

Komkommer...
4 juni 2020

Komkommer en aardbeien uit eigen tuin. De appels aan de appelboom groeien ook goed! De bessen aan de bessenstruik en de druiven hebben nog een beetje zon nodig.

Thema verk...
1 oktober 2019

Thema verkeer. Met de oudste peuters hebben we het over voertuigen op de weg. Welke borden zijn er en wat betekenen ze. We hebben onze eigen weg geverfd en daarna onze eigen straat met borden gemaakt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Hilma Senior pedagogisch medewerker
Serpil peuterspeelzaalleidster
Lisa Snijder manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download