Peuterspeelzaal

Beulakerwiede

Beulakerwiede 4, Zwolle (038) 45 38 708 / 06 46 61 75 18

Bij ons krijgen en hebben kinderen alle ruimte. Ruimte om te rennen en te vliegen en ruimte om te kiezen en te groeien. Samen met kindercentrum ‘Beulakerwiede’ en basisschool ‘De Wieden’ vormen we een IKC. Met alles wat we hier hebben en kunnen, zijn we elke dag volop in beweging.

Ruimte voor elkaar, ruimte voor plezier

Kinderen groeien wanneer ze genieten en plezier hebben. Ieder op z’n eigen manier. Lekker actief of heerlijk rustig, die vrijheid is er. Zo is er buiten op ons groene speelplein alle ruimte voor een potje tikkertje of om te racen op fietsjes, maar heerlijk in het gras naar beestjes zoeken of even languit liggen, dat kan ook. Buiten zijn vinden we sowieso heel fijn. We gaan regelmatig naar het park en de kinderboerderij, die zijn namelijk om de hoek! Binnen genieten kan ook ruimschoots. Samen spelen in de gang, in de gymzaal of in onze eigen, gezellige speelzaal. Knutselen doen we ook, lampionnen voor Sint Maarten, versieringen voor Kerst of iets wat aansluit op één van de leerzame thema’s. Kunst, Kleuren en vormen...  Alles inspireert ons!

"Vertrouwen, dat is wat ik zoek én vind bij Doomijn"
Vader van Janny

Als kinderen maar plezier hebben en zich ontwikkelen. Daar betrekken wij ouders ook graag bij. Een ochtend meedraaien of gewoon even binnenlopen. Een welkom gevoel voor iedereen, dat is waar het ons om gaat!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Beulakerwiede

We gebruik...
9 juli 2019

We gebruikten het boek Rupsje Nooitgenoeg bij het thema 'eten en drinken'. De kinderen maakten een appel en een rups.

Hoe leuk i...
9 juli 2019

Hoe leuk is het bij het thema 'eten en drinken' om uit verschillende culturen eten te hebben tijdens het zomerfeest?! Ook deden alle ouders mee met muziek op schoot.

Een knikke...
23 april 2019

Een knikkerbaan bouwen is ook heel leuk. Waar moet je de kokers plakken en waar komt de knikker in terecht.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Hilma Senior pedagogisch medewerker
Serpil peuterspeelzaalleidster
Ellen de Boer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,97 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download