Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Campherbeeklaan

Campherbeeklaan 82, Zwolle (038) 454 05 55

Geef kinderen de ruimte en ze vermaken zich opperbest. In onze peuterspeelzaal kunnen ze alle kanten op. We zijn gevestigd in wijkcentrum ‘de Weijenbelt’ en werken samen met basisschool de Duijvencamp en de Campherbeekschool. Veel plezier en gezelligheid binnen handbereik dus!

Alles om te boeien en te groeien

Zowel binnen als buiten onze peuterspeelzaal beschikken we over vele vierkante meters pret. Onze speelzaal is groot en licht en heeft verschillende hoeken om in te duiken en samen op ontdekking te gaan. Een poppenhoek, een spelletjeshoek, een knutselhoek. Super leuk. En dat is het buiten ook! We zitten naast een speeltuin met een zandbak en van alles om te zwaaien, te klimmen en te draaien. Uitstapjes zijn we ook gek op. Naar een boerderij bijvoorbeeld, dieren kijken en aaien of samen boodschappen doen in de supermarkt. Dan halen we lekkere en gezonde dingen voor het voorleesontbijt, voor het jaarlijkse Zomerfeest of voor een gezellige picknick in Park Eekhout.

"Ik zie hem genieten op de peuterspeelzaal. Dat doet wat met mij"
Moeder van Axel

Zoveel als het kan, spelen we samen. We bezoeken geregeld groep 1 en de kleuters van de basisschool en andersom komen ze ook bij ons op bezoek. Heel gezellig. Natuurlijk is er ook tijd voor rust en voor persoonlijke aandacht. Want dat is ook nodig om te groeien.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Campherbeeklaan

BOEM, PATS...
26 februari 2020

BOEM, PATS, PANG! Een kusje op je wang, een kusje op je andere wang, ik hou van jou mijn leven lang! Voor Valentijnsdag hebben alle kinderen iets moois gemaakt voor iemand die ze lief vinden!

In het tek...
3 februari 2020

In het teken van het thema 'eten en drinken' moesten we natuurlijk zelf ook boodschappen doen. Dus op weg naar de Coop!

Omdat de n...
20 januari 2020

Omdat de nationale voorleesdagen alweer bijna van start gaan kwam één van de oma’s ons voorlezen! Het boek van dit jaar is ‘Moppereend’, wat een leuk verhaal was dat!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Leanne Meuleman pedagogisch medewerker
Veronica van het Hul pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,43.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,43 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download