Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

De Heezehummels

Chroomweg 4, Apeldoorn (055) 533 72 25

Op VVE peuterspeelzaal De Heezehummels houden we van samen. Samen doen, samen ontdekken en samen beleven. Daar is onze locatie perfect geschikt voor, want we zitten samen met de onderbouw van de Rietendakschool in een gezellig gebouw. Een fijne en gezellige plek dus!

Alle tijd voor samen, alle ruimte voor plezier

Ons gebouw is bést bijzonder. Alleen al vanwege de grote speelhal waar we samen met de jongste kinderen veel plezier maken. Rennen, ravotten, verstoppen… het kan hier allemaal. En omdat we zoveel samen spelen is vriendjes maken heel makkelijk! We zijn hier dus lekker actief. Dat is ook het idee achter Kaleidoscoop, de VVE methode waarmee we hier werken. Op deze manier ontdekken kinderen de wereld door zelf te onderzoeken en te ervaren. Dat doen we binnen door te knutselen, spelletjes te spelen, luisteren naar elkaars verhalen en met elkaar te praten.

“Zelf beleven en ervaren zijn de mooiste manieren om te groeien én om samen plezier te maken!”
Marit, pedagogisch medewerker

Buiten valt natuurlijk ook veel te ontdekken. We hebben een groot speelterrein waar we klimmen en klauteren, fietsen en in de zandbak en in het gras spelen. Of we brengen een bezoekje aan het park of de kinderboerderij. Ook als het zonnetje niet schijnt, gaan we gewoon lekker naar buiten. Laarsjes en regenjasjes aan en gaan!

Bij ons is altijd iets te doen en te beleven. Sinterklaas, de Kinderboekenweek, Kerst… We vieren het allemaal, samen met de basisschool. Omdat het kan én omdat het reuze gezellig is. Kom je gauw eens kennismaken?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal De Heezehummels

Wij verven...
7 juni 2021

Wij verven met water!

We maken m...
31 mei 2021

We maken modder voor de varkens.

Zand ontde...
31 mei 2021

Zand ontdekken met wc rollen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mariska pedagogisch medewerker
Jose pedagogisch medewerker
Marijke van Meer manager
Werkwijze

Methode Kaleidoscoop - Ontwikkelingsvolgmodel

Op deze locatie werken we met de methode Kaleidoscoop of elementen er uit. Dit is een methode, die ‘actief leren’ stimuleert vanuit een rijke leeromgeving ingedeeld in aantrekkelijke hoeken en met veel aandacht voor taalontwikkeling. Kinderen zijn van natura nu eenmaal nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Kaleidoscoop is daar helemaal op gericht. Wij merken elke dag dat als kinderen in aanraking komen met nieuwe materialen, gebeurtenissen, ideeën en mensen, ze als vanzelf kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Dit leerproces stimuleren we door elk kind steeds weer meer nieuwe uitdagingen aan te bieden, zodat het zich spelenderwijs kan ontwikkelen. We werken met een ontwikkelingsvolgmodel, dat op de basisschool wordt voortgezet. Daarnaast krijgen kinderen die naar de basisschool gaan een verslag mee. Daarin vertellen de pedagogisch medewerkers over hun ervaringen met het kind, wat het allemaal al kan en waar het van houdt. Dankzij het verslag kan de nieuwe meester of juf meteen aansluiten op reeds opgedane vaardigheden. Twee keer per jaar worden ouders uitgenodigd voor een gesprek over hun kind. Uiteraard kunnen ouders zelf ook altijd om een gesprek vragen.

Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2021 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 10,41

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 10,41