Peuterspeelzaal

De Heezehummels

Chroomweg 4, Apeldoorn (055) 533 72 25

Op peuterspeelzaal De Heezehummels houden we van samen. Samen doen, samen ontdekken en samen beleven. Daar is onze locatie perfect geschikt voor, want we zitten samen met de onderbouw van de Rietendakschool in een gezellig gebouw. Een fijne en gezellige plek dus!

Alle tijd voor samen, alle ruimte voor plezier

Ons gebouw is bést bijzonder. Alleen al vanwege de grote speelhal waar we samen met de jongste kinderen veel plezier maken. Rennen, ravotten, verstoppen… het kan hier allemaal. En omdat we zoveel samen spelen is vriendjes maken heel makkelijk! We zijn hier dus lekker actief. Dat is ook het idee achter Kaleidoscoop, de VVE methode waarmee we hier werken. Op deze manier ontdekken kinderen de wereld door zelf te onderzoeken en te ervaren. Dat doen we binnen door te knutselen, spelletjes te spelen, luisteren naar elkaars verhalen en met elkaar te praten.

“Zelf beleven en ervaren zijn de mooiste manieren om te groeien én om samen plezier te maken!”
Marit, pedagogisch medewerker

Buiten valt natuurlijk ook veel te ontdekken. We hebben een groot speelterrein waar we klimmen en klauteren, fietsen en in de zandbak en in het gras spelen. Of we brengen een bezoekje aan het park of de kinderboerderij. Ook als het zonnetje niet schijnt, gaan we gewoon lekker naar buiten. Laarsjes en regenjasjes aan en gaan!

Bij ons is altijd iets te doen en te beleven. Sinterklaas, de Kinderboekenweek, Kerst… We vieren het allemaal, samen met de basisschool. Omdat het kan én omdat het reuze gezellig is. Kom je gauw eens kennismaken?

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marijke van Meer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2018

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2018 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 8,70.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 61,55
VVE per dagdeel - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 8,70