Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

De Kinderkajuit

1e Wormenseweg 460, Apeldoorn (055) 53 49 460

Alle hens aan dek! VVE Peuterspeelzaal De Kinderkajuit is volop in beweging. Op onze gezellige opvang is het bijzonder fijn om te zijn. We zitten in Kulturhus dokZuid dus het is hier naast fijn ook nog eens elke dag anders. Genoeg te ontdekken en te beleven dus!

Spannend, boeiend en reuze gezellig!

Op peuterspeelzaal De Kinderkajuit draait het om samen doen en samen plezier maken. Met drie scholen waaronder obs de Reiziger, een bibliotheek, een kinderdagverblijf en het CODA als directe buren is het hier wel héél gezellig. Enorm veel mogelijkheden om vriendjes te maken en elke dag op ontdekking te gaan. Dat kan goed in onze twee fijne ruimtes met spannende speelhoeken. Voor elk wat wils dus. Liever klimmen en klauteren in de speelgang? Of is onze natuurlijke buitenruimte met z’n hoogteverschillen en fijne verstopplekjes toch boeiender…?

“Met zoveel gezelligheid en mogelijkheden is het bij ons elke dag een feest!”
Tamara, pedagogisch medewerker

Weer of geen weer: buiten zijn we graag, want daar is heel wat te beleven! Vieze handjes en knietjes, geen probleem. Ook verder weg vermaken we ons prima. Wandelen in het Zuiderpark, dieren aaien op de kinderboerderij, gezellig op bezoek bij ouderen of een ochtend in het bos… We vermaken ons overal. Met elkaar, want dát is het leukst!

We zijn lekker actief. Dat doen we bewust en doordacht met de VVE methode Kaleidoscoop. Daarmee ontdekken we de wereld door alles zelf te ervaren. Op peuterspeelzaal De Kinderkajuit is het dus leuk, leerzaam en gezellig! Kom je snel een kijkje nemen?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf de Kinderkajuit

Buitenschoolse opvang de Kinderkajuit

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal De Kinderkajuit

Gezellig i...
16 juni 2021

Gezellig in de huishoek.

Waterverve...
16 juni 2021

Waterverven.

Verven met...
2 juni 2021

Verven met water.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Charissa Hollegien VE Coach peuterspeelzalen Apeldoorn
Karien pedagogisch medewerker
Jennifer pedagogisch medewerker
Wendy pedagogisch medewerker
Henriette pedagogisch medewerker
Brigida pedagogisch medewerker
Marijke van Meer manager
Werkwijze

Methode Kaleidoscoop - Ontwikkelingsvolgmodel

Op deze locatie werken we met de methode Kaleidoscoop of elementen er uit. Dit is een methode, die ‘actief leren’ stimuleert vanuit een rijke leeromgeving ingedeeld in aantrekkelijke hoeken en met veel aandacht voor taalontwikkeling. Kinderen zijn van natura nu eenmaal nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Kaleidoscoop is daar helemaal op gericht. Wij merken elke dag dat als kinderen in aanraking komen met nieuwe materialen, gebeurtenissen, ideeën en mensen, ze als vanzelf kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Dit leerproces stimuleren we door elk kind steeds weer meer nieuwe uitdagingen aan te bieden, zodat het zich spelenderwijs kan ontwikkelen. We werken met een ontwikkelingsvolgmodel, dat op de basisschool wordt voortgezet. Daarnaast krijgen kinderen die naar de basisschool gaan een verslag mee. Daarin vertellen de pedagogisch medewerkers over hun ervaringen met het kind, wat het allemaal al kan en waar het van houdt. Dankzij het verslag kan de nieuwe meester of juf meteen aansluiten op reeds opgedane vaardigheden. Twee keer per jaar worden ouders uitgenodigd voor een gesprek over hun kind. Uiteraard kunnen ouders zelf ook altijd om een gesprek vragen.

Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2021 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 10,41

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 10,41