Peuterspeelzaal

De Kinderkajuit

1e Wormenseweg 460, Apeldoorn (055) 53 49 460

Alle hens aan dek! Peuterspeelzaal De Kinderkajuit is volop in beweging. Op onze gezellige opvang is het bijzonder fijn om te zijn. We zitten in Kulturhus dokZuid dus het is hier naast fijn ook nog eens elke dag anders. Genoeg te ontdekken en te beleven dus!

Spannend, boeiend en reuze gezellig!

Op peuterspeelzaal De Kinderkajuit draait het om samen doen en samen plezier maken. Met drie scholen, een bibliotheek, een kinderdagverblijf en het CODA als directe buren is het hier wel héél gezellig. Enorm veel mogelijkheden om vriendjes te maken en elke dag op ontdekking te gaan. Dat kan goed in onze twee fijne ruimtes met spannende speelhoeken. Voor elk wat wils dus. Liever klimmen en klauteren in de speelgang? Of is onze natuurlijke buitenruimte met z’n hoogteverschillen en fijne verstopplekjes toch boeiender…?

“Met zoveel gezelligheid en mogelijkheden is het bij ons elke dag een feest!”
Tamara, pedagogisch medewerker

VVE methode Kaleidoscoop

Weer of geen weer: buiten zijn we graag, want daar is heel wat te beleven! Vieze handjes en knietjes, geen probleem. Ook verder weg vermaken we ons prima. Wandelen in het Zuiderpark, dieren aaien op de kinderboerderij, gezellig op bezoek bij ouderen of een ochtend in het bos… We vermaken ons overal. Met elkaar, want dát is het leukst!

We zijn lekker actief. Dat doen we bewust en doordacht met de VVE methode Kaleidoscoop. Daarmee ontdekken we de wereld door alles zelf te ervaren. Op peuterspeelzaal De Kinderkajuit is het dus leuk, leerzaam en gezellig! Kom je snel een kijkje nemen?

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marijke van Meer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2018

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2018 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 8,70.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 61,55
VVE per dagdeel - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 8,70