Peuterspeelzaal

De Kindertuin

Marconistraat 211, Apeldoorn (055) 87 06 513

Bij ons draait alles om samen. We zitten daarom ook met kdv De Kindertuin en de instroomgroep van de Sterrenschool in één gebouw. Dat maakt elke dag gezellig, verrassend en heel anders. Peuterspeelzaal De Kindertuin is altijd volop in beweging!

Actief leren, onderzoeken en zelf ervaren

Zo fijn als de kinderen hier samen spelen, zo fijn werken we ook samen met het kinderdagverblijf en de Sterrenschool. We werken aan dezelfde thema’s, spelen samen binnen en buiten, lezen elkaar voor en op feestdagen ontbijten de kinderen met elkaar. Wat we binnen zoal doen? Ons gebouw is licht en ruim, net als de central speelhal. Hier ontmoeten we elkaar, net als op de natuurlijk speelplek buiten. We trekken er ook op uit. Zo wandelen we dikwijls naar de speeltuin om te hoek of doen we een boodschapje in het winkelcentrum. Oh ja, we gaan ook op bezoek bij onze buren, de opa’s en oma’s. Da’s gezellig voor iedereen.

“Bij ons draait het om actief leren, onderzoeken en zelf ervaren. Dé manier om de wereld te verkennen!”
Anne, pedagogisch medewerker

Wat onze peuterspeelzaal extra fijn maakt, is de VVE methode Kaleidoscoop. Daarbij draait het om actief leren, onderzoeken en zelf ervaren. Een fijne manier om de wereld te verkennen. Dat doen we vanuit onze ontdek- en speelhoeken en natuurlijk ook wanneer we buiten zijn. Bij ons is het dus elke dag anders én superfijn. Alle reden om eens langs te komen bij De Kindertuin. Tot gauw!
 

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marijke van Meer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2018

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2018 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 8,70.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 61,55
VVE per dagdeel - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 8,70