Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

De Meidoorn

Meidoorn 16-12, Koekange (0522) 45 25 31

Zingen, spelen, spelletjes doen en kletsen over alles wat de wereld bijzonder en spannend maakt. Dat doen we hier elke dag. Met elkaar natuurlijk, want dat maakt het zo gezellig. Onze kleinschalige locatie is dan ook een heerlijk thuis voor grootschalig plezier.

Dikke pret en groot plezier

Als het even kan spelen alle kinderen, ook van de bso en het kdv samen in de grote hal. Een open ruimte waar ze naar hartelust kunnen rennen en vliegen. Even rustig in één van de vele knusse hoekjes, dat kan en mag natuurlijk ook. Maar daarna komen we weer in beweging. Samen gymmen en dansen of lekker aan de knutsel. Inspiratie genoeg, want we hebben altijd leuke thema’s. Van Jij en ik tot Verkeer, van Kunst tot Dieren. Daarbij staat de beleving voorop. Dus we gaan vaak naar buiten. Af en toe naar de dierenboerderij of de speeltuin en elke dag naar onze eigen speelplaats. Kastelen bouwen in de zandbak, schommelen, glijden en rijden op tractors. Het kan hier allemaal.

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Moeder van Anneke

Al die pret delen de kinderen graag. Met elkaar én met de ouders. Die zijn meer dan welkom om eens een ochtend mee te doen. Super gezellig! We maken het hier fijn voor iedereen. Het hele jaar door.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf De Meidoorn

Buitenschoolse opvang De Meidoorn

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal De Meidoorn

Thema Lent...
17 maart 2021

Thema Lente! Sneeuwklokjes stempelen met je vinger!

Thema lent...
5 maart 2021

Thema lente! Fotopuzzels maken, liedjes zingen, wat hoort er allemaal bij ons nieuwe thema lente?

Kerst bij...
10 december 2020

Kerst bij ons op de peuteropvang: gezelligheid, knutselen, liedjes zingen en heel veel glitters.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly de Lange pedagogisch medewerker
Lisa de Leeuw pedagogisch medewerker
Wietje Nijmeijer peuterspeelzaalleidster
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 8,76
maandelijkse ouderbijdrage zie download