Peuterspeelzaal

De Toermalijn

Nijbroekseweg 51, Apeldoorn 06 13 11 76 32 / 06 13 19 18 09

In het hart van de wijk Zuidbroek in Apeldoorn en midden in multifunctioneel centrum Het Kristal: hier vind je peuterspeelzaal De Toermalijn. Een heerlijke en gezellige plek om te ontdekken wat de wereld allemaal te bieden heeft.

Een wereld vol mogelijkheden en plezier!

We hebben het goed voor elkaar bij De Toermalijn. We worden namelijk omringd door mogelijkheden. In ons gebouw zitten vier scholen. Dat is naast heel gezellig ook leerzaam, want zo ontdekken we precies hoe leuk het is om hier straks naar school te gaan. We maken zelfs al vriendjes!

“Een heerlijke en gezellige plek om te ontdekken wat de wereld allemaal te bieden heeft!”
Ilse, pedagogisch medewerker

VVE methode Kaleidoscoop

Onze peuterspeelzaal heeft twee ruimtes die pal naast elkaar liggen. We hebben dus alle ruimte en vrijheid om te bewegen en om op verkenning te gaan. Vooral dat laatste doen we graag. Sterker nog: zo leren we wat het is om zelfstandig en verantwoordelijk te zijn. Samenwerken vinden we ook fijn. Dat gaat allemaal spelenderwijs via Kaleidoscoop, de VVE methode waarmee we de wereld op onze eigen manier kunnen ervaren en beleven. 

Dankzij mooie programma’s en structuren biedt onze opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. Gezonde regelmaat dus. Kinderen weten zelf trouwens precies wat ze leuk en spannend vinden. Dus er is ook alle ruimte voor eigen wensen en ideeën. En die zijn altijd verrassend gezellig. Kom dus gauw eens kijken in onze wereld vol mogelijkheden en plezier!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marijke van Meer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2018

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2018 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 8,70.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 61,55
VVE per dagdeel - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 8,70