Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Dijkhuizen

Dijkhuizen 68a, Ruinerwold (0522) 48 06 26

Wat een gezelligheid is het bij ons. We zijn namelijk gevestigd in een brede basisschool en daarmee is er altijd wel iets te beleven. Geen dag is hetzelfde, daar zorgt ons vaste team voor, samen met de kinderen natuurlijk. Want zij hebben altijd de leukste en meeste verrassende ideeën!

Een wereld vol avontuur. Klaar om ontdekt te worden!

Geef kinderen de ruimte voor hun fantasie en ze vermaken zich. Ze ontdekken elk moment iets nieuws. Niet zo vreemd, want in en rond onze speelzaal bevindt zich een wereld vol avontuur. We delen de locatie met een basisschool, BSO, korfbal- en muziekvereniging. Altijd plezier dus! Het grasveld van de hockeyers, de gymzaal van de school of de bibliotheek op de hoek. We zijn er graag. Net als bij de schaapskooi en bij het verzorgingscentrum waar we meedoen aan seniorengym, ook heel leuk voor jonge lijfjes. In onze speelzaal doen we ook veel. Soms een modeshow, en we maken muziek of cadeaus voor Moeder- en Vaderdag. Ouders komen hier trouwens ook graag. Om een keertje mee te spelen of voor te lezen.

Plezier maken, daar gaat het hier om. Binnen en buiten, lekker samen of ieder in z’n eigen,
knusse hoekje. Bij Doomijn kan het, we hebben immers alles in huis.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Dijkhuizen

Buitenschoolse opvang Dijkhuizen

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Dijkhuizen

Wat een sn...
16 februari 2021

Wat een sneeuw was er gevallen, jullie maakten de mooiste sneeuwpoppen!

Oktober ma...
29 oktober 2020

Oktober maand is pompoenenmaand, we hebben deze maand pompoenen gemaakt met kranten en lijm op een ballon en laten drogen, daarna geverfd en ogen, neus en mond in geprikt en klaar.

Voel je de...
8 oktober 2020

Voel je de nerven op het blad? Je kan er ook mee stempelen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Chantine Kuiper pedagogisch medewerker
Marjan Buter pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 8,76
maandelijkse ouderbijdrage zie download