Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Enkstraat

Enkstraat 67, Zwolle (038) 421 04 41

In het hart van Assendorp hebben wij in wijkcentrum ‘De Enk’ een plek die voelt als een thuis. Kinderen zijn dan ook graag in onze huiselijke peuterspeelzaal. Hier hebben ze alle ruimte om te spelen en om de wereld te verkennen. Samen en vanuit hun eigen talenten en interesses.

Binnenpret en buitenplezier

Zo jong als kinderen zijn, zo goed weten ze wat ze willen. Wij geven ze die ruimte. Zoals in onze speelzaal, met in elke hoek een andere uitdaging. Bouwen en knutselen, vader en moedertje spelen of even lekker wegkruipen met een boekje. Het kan en het mag. Ook met spannende thema’s halen we de grote wereld dichterbij. Muziek, Tellen, Kunst en Mensen, er valt zoveel over te ontdekken. Natuurlijk krijgen ook de seizoenen, Sinterklaas en Kerst alle aandacht. We maken er feest van!

Buiten hebben we het eveneens goed voor elkaar. Elke ochtend zijn we te vinden op het speelplein. Fietsen, graven in de zandbak, samen spelletjes doen. Het is heerlijk in de buitenlucht. Daarom gaan we ook wel eens op pad naar Doepark Nooterhof, want we zijn gek op de natuur. En 's middags wanneer de peuters naar huis gaan geven we alle gezelligheid door aan de bso'ers, want zij maken de rest van de dag gebruik van onze fijne ruimte.

"Bij Doomijn dromen kinderen met hun ogen open"
Moeder van Hans

We betrekken ook de ouders bij alles wat we doen. Zo sluiten we elke ochtend gezamenlijk af mét de ouders. En in het wijkcentrum maken we graag tijd voor een praatje en kop koffie. We werken ook veel samen met de Jenapleinschool. Altijd gezelligheid!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Enkstraat 67

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Enkstraat

Voorbereid...
11 februari 2021

Voorbereidingen voor de sneeuwpret.

De peuters...
18 november 2020

De peuterspeelzaal komt al helemaal in sinterklaassfeer!

Tijdens he...
30 september 2020

Tijdens het thema 'Kunst' hebben we geverfd met auto’s. De wieltjes maken de mooiste patronen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lianne Hindriks pedagogisch medewerker
Beser Gunal pedagogisch medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download