Peuterspeelzaal

Geraniumstraat

Geraniumstraat 1a, Zwolle (038) 423 79 35

Al spelend leren kinderen het meest. Een dag niet gespeeld is dan ook een dag niets geleerd. Zo zien wij dat in onze peuterspeelzaal. Daarom bedenken we hier altijd de leukste activiteiten. Dat is heel eenvoudig, want onze locatie ligt midden tussen vermaak en gezelligheid.

De ene ontdekking na de andere!

Wat zitten we op een fijne plek. Binnen hebben we ‘t goed voor elkaar in ons gezellige lokaal. Eigenlijk kan hier alles. Krijten op het grote schoolbord, knutselen en spelen met poppen en auto’s, lekker in een hoekje. Natuurlijk zitten we samen ook vaak aan de grote tafel of in de kring. Om fruit te eten, om te kletsen en te zingen of voor een creatieve ochtend. Wat we maken plakken we in ons eigen plakboek. Leuk voor thuis! En we leren er ook van, want in onze speelzaal werken we met Voor en Vroegschoolse Educatie (VVE). Dat stimuleert de ontwikkeling al zo jong als ze zijn.

Buiten ontwikkelen ze zich trouwens ook... en daar is het misschien wel het fijnst. We mogen namelijk elke dag de grote openbare speeltuin gebruiken. Schommelen, glijden, klimmen, rennen en fietsen. Het kan hier naar hartelust. Verder weg gaan we ook op ontdekking. Naar het Engelse werk of de kinderboerderij.

We hebben alles in de buurt en om ons heen. Een hele fijne plek dus om te beleven en ervaren. Dat is immers de mooiste manier om te groeien én om samen plezier te maken!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Geraniumstraat

We lezen m...
22 januari 2019

We lezen met veel plezier uit 'Een huis voor Harry' bij het Voorleesontbijt. Een spannend verhaal over kat Harry, die tikkertje speelt met vlinder Vera, en de weg naar huis kwijt raakt...

Bij ons ho...
10 januari 2019

Bij ons houden we van 'samen' we vinden het dan ook reuze gezellig als er inloop is van ouders, vrienden of familie op peuteropvang Geraniumstraat.

We versier...
18 december 2018

We versieren de kerstboom met grote, kleine, ronde, vierkante en verschillende kleuren kralen. Wat worden ze mooi!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Andrea Spijkerman manager
Ellen Tupker Senior pedagogisch medewerker
Irene Boejharat pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,25 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download