Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Gouwe

Gouwe 14, Zwolle (038) 454 82 17

Leren is ervaren, dat staat centraal bij alles wat we doen. Wij maken van elke dag een ontdekkingstocht en geven de kinderen wat ze nodig hebben op hun reis. Daarvoor hebben we alles in huis en meer nog in de groene wijk om ons heen. Geen dag is hier hetzelfde. Daarnaast werken we ook nauw samen met basisschool het Stroomdal

Oren, ogen én tijd te kort!

We hebben een grote, lichte speelzaal. Echt een plek om heerlijk te spelen. Dat doen we zoveel mogelijk samen, want van plezier en gezelligheid groeien kinderen het meest. Leren van en door elkaar, daarmee zetten ze grote stappen. Een spel in de kring, samen knippen en plakken of één grote tekening maken, in de groep is het altijd dikke pret. Eventjes alleen in een hoekje met een boek of een puzzel, dat is ook wel eens lekker, dus die ruimte is er ook. Met onze thema’s vermaken we ons weer samen. Kunst, Natuur en Jij en ik... We leren er veel van! Over de seizoenen leren we het liefst buiten, op onze eigen grote speelplaats, in het park of de speeltuin of met een spannend bezoekje aan de kinderboerderij. Allemaal op steenworp afstand.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Vader van Esther

Met alles wat we te bieden hebben, weten we zeker dat ieder kind het bij ons naar de zin heeft. Sterker nog, bij ons komen ze oren, ogen én tijd te kort!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Gouwe

Coco kan h...
17 februari 2021

Coco kan het! Voorlezen met de vertelkoffer om het verhaal nog meer te laten spreken. De kinderen mogen de poes onder het nest zetten en hem een worm voeren... Ze mogen Coco laten vliegen!

Dit spreek...
12 februari 2021

Dit spreekt boekdelen. Wat een fantastisch, leuk boek!

Het is eig...
12 februari 2021

Het is eigenlijk de bak van onze zandtafel maar met dit prachtige weer gebruiken wij hem lekker als slee. Dubbel pret en er kunnen ook nog meer kinderen in. Ook dat hebben ze uitgeprobeerd.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Fieke van Bruinessen pedagogisch medewerker
Angelique Klomp pedagogisch medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download