Peuterspeelzaal

Grote Vuurvlinder

Grote Vuurvlinder 2b, Wolvega (0561) 87 00 27

Kinderen ontdekken zelf waar ze van groeien. In onze peuterspeelzaal krijgen ze daarvoor alle ruimte. Die hebben we dan ook, want we zitten in brede school ‘de Vlindertuin’. Daarmee is er altijd iets te beleven en kunnen we samen alle kanten op.

Zomer of winter, elk seizoen evenveel pret!

Uitdagingen en avonturen liggen bij ons voor het oprapen. Zo hebben we in onze eigen speelruimte een poppenhoek, een puzzel-bouwhoek en een themahoek. Die verandert mee met onze wisselende thema’s. Wonen, Herfst, Eten en drinken. Elke keer wat anders. In de grote hal spelen we samen met de kinderen van het kdv. Dat is zó gezellig dat we ook samen Sinterklaas, Kerst en Zomerfeest vieren. Dat laatste doen we het liefst buiten, waar we trouwens het hele jaar door plezier beleven. We hebben namelijk een tuin en zelfs kippen! Natuurlijk is er ook een plein. Scheuren op fietsjes, kastelen bouwen in de zandbak of even lekker schommelen. Het kan hier allemaal.

"Ik zie haar genieten op de peuterspeelzaal. Dat doet wat met mij"
Moeder van Amy

We slaan onze vleugels ook wel eens verder uit. Voor een wandeling in de de groene omgeving of wanneer we samen naar de speeltuin gaan. Eigenlijk is het hier elke dag bijzonder...

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ingeborg Piest peuterspeelzaalleidster
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Weststellingwerf

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Weststellingwerf. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,02.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,02 (maandbedrag zie download)
maandelijkse ouderbijdrage zie download