Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Mr. Harm Smeengestraat

Mr. Harm Smeengestraat 56a, Ruinen (0522) 470 637

Wanneer de beleving voorop staat, komen groeien en plezier maken vanzelf. Onze peuterspeelzaal is dan ook één groot avontuur. Daar zorgen we samen elke dag voor in onze vestiging in kindercentrum ‘Marseland’. Er is hier dan ook nogal wat te ontdekken...

Groene vingertjes en rode wangetjes

Met basisschool ‘Het Oelebröd’, een bso en een kdv als medebewoners zijn gezelligheid en activiteit altijd in de buurt. En met de sporthal, sportvelden en ijsbaan als naaste buren zijn we het hele jaar door ook nog ‘s lekker in beweging. En veel buiten, want daar zijn kinderen gek op. Rennen en fietsen op de speelplaats, rollen over het grasveld en zwieren op de schommel. We hebben zelfs een eigen moestuin! Binnen maken we ook plezier. Met wijze thema’s zoals Dit ben ik, Eten en drinken en Wonen. En natuurlijk vieren we ook feest, want Sinterklaas laten we niet ongemerkt voorbijgaan, Met Kerst wordt het lokaal zelfs een restaurant en verandert de juf in een heuse kok. Hoe leuk kunnen we het maken!

 

"Het is een genot om mijn kind zo veel plezier te zien maken"
Moeder van Judith

Overigens schenken we veel aandacht aan de voorbereiding op de basisschool. We zitten er naast, dus de kinderen leren snel hoe het er daar aan toe gaat. Super leuk en reuze handig voor straks, als ze zelf kleuter worden!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Mr. Harm Smeengestraat

Buitenschoolse opvang Mr. Harm Smeengestraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Mr. Harm Smeengestraat

Gezellig p...
1 april 2021

Gezellig paasontbijtje samen.

Spelen met...
23 maart 2021

Spelen met scheerschuim. Wat voelt het zacht maar het plakt zo aan je handen. Je kunt er mee tekenen. Heerlijk ontdekken met je handen!

De kindere...
15 maart 2021

De kinderen maken met hun handen prachtige paaseieren. Onder het knutselen oefenen we de kleuren die ze willen gebruiken. Een mooie strik erop maakt het helemaal af. Wat hebben ze een plezier gehad!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly de Lange Pedagogisch medewerker
Roos de Jonge - van Venrooij pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 8,76
maandelijkse ouderbijdrage zie download