Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Havelter schapendrift

Havelter Schapendrift 22a, Havelte (0521) 870060

Zo klein als ze zijn, zo graag gaan peuters op ontdekking. Onze peuterspeelzaal is daarom een fijne plek om te zijn. Midden in Havelte en in één gebouw met een kinderdagverblijf, een bso en een basisschool hebben we een wereld van plezier te bieden. Een feest voor kleine verkenners.

Iedere dag, elk seizoen, altijd iets leuks te doen

We zitten op een locatie met mogelijkheden. In het centrum van het dorp en tussen het groen.  Onze omgeving is geweldig. Tegenover ons liggen het zwembad en de schaatsbaan en op een steenworp afstand, onze favorieten, het bos en het heideveld. Je begrijpt, we zijn buiten als het ook maar even kan. Dat kan trouwens ook heel goed binnen de hekken van onze locatie. Ons speelplein is minstens zo avontuurlijk. Een zandbak, een speelboot en een heuvel mét tunnel, dat is natuurlijk allemaal reuze spannend. We houden ook van leerzaam en van wijzer worden. Dat doen we het hele jaar door met verrassend leuke thema’s. En feest dagen gaan ook niet ongemerkt voorbij. Bij Sint Maarten horen immers lampionnen en bij Kerst een mooi versierde boom. We maken het allemaal zelf.

Elke dag, iedere week en elke maand maken we plezier. We groeien en leren hier bijna ongemerkt. Zo gaat dat als je samen op verkenning gaat!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Havelter Schapendrift (22b)

Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift (22b)

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Havelter schapendrift

Afgelopen...
15 mei 2020

Afgelopen zaterdagmiddag zijn we langs alle kinderen gegaan om Moederdagontbijtjes rond te brengen. Het was een succes!

Met alle p...
11 november 2019

Met alle peuters gingen wij lampionnetje lopen bij de bovenburen. Wat een gezelligheid!

De afgelop...
22 oktober 2019

De afgelopen periode hebben we gewerkt met thema 'Jongleren in het verkeer'. De kinderen weten nu van alles over oversteken in het verkeer, zebrapaden, stoplichten... alles kwam aan bod!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Wendy van der Wal pedagogisch medewerker
Irma Hofman pedagogisch medewerker
Mireille Jongedijk pedagogisch medewerker
Andrea Spijkerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Westerveld

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Westerveld. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Uurtarief peuterspeelzaal Wet Kinderopvang € 8,40
Downloads

Handige downloads