Peuterspeelzaal

Heidelaan

Heidelaan 3, Zuidwolde (0528) 37 00 35

Nieuwe dingen ontdekken, daar worden kinderen wijzer van. Bij ons is daarvoor alle ruimte. We zitten samen met de bso, het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal in één gebouw. Daarmee kunnen de kinderen rekenen op plezier, pret en veel gezelligheid!
 

Hier wil je elke dag wel zijn!

Ons lokaal is ronduit groot. Er is veel ruimte om samen te spelen en samen te werken. Aan de grote tafel in het midden of in één van de rustige hoeken, de bouwhoek of de spannende ontdekkingshoek bijvoorbeeld. Ontdekken doen we ook door leerzame thema’s. Herfst, Eten en drinken, Ziek en gezond. Eigenlijk alles waar we wijzer van worden. Maar het liefst zijn we toch buiten. We boffen met onze heerlijk grote, groene speelplaats. Lekker schommelen, tikkertje doen en zandkastelen bouwen. En als het echt te hard regent, dan spelen we gewoon binnen. Vaak met alle andere kinderen, da’s reuze gezellig.

Zo zorgt ons vaste, enthousiaste team elke dag voor fijn vermaak en voor een plek waar ieder kind graag wil zijn. Samen spelen en samen groeien, dat is toch het leukste dat je kunt bedenken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marissa Benjamins pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Helma Bekendam peuterspeelzaalleidster
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 7,49
maandelijkse ouderbijdrage zie download