Peuterspeelzaal

Het Kinderatelier

Germanenlaan 360, Apeldoorn (055) 87 06 510

Kleurrijke kunst, fijne muziek en heel veel plezier. We maken het op peuterspeelzaal Het Kinderatelier. Hier krijgen creatieve karakters en gezellige gezichtjes de ruimte. Binnen verkennen en buiten ontdekken, hier is het fijn om samen te zijn!

De fijnste manier om de wereld te ontdekken

Het kan niet leuk en uitdagend genoeg zijn! Dat is het motto bij Het Kinderatelier. We zitten in wijkcentrum Orca en dat biedt een wereld aan mogelijkheden en gezelligheid. Met onze twee groepsruimtes hebben we ook nog eens alle bewegingsvrijheid. Precies wat kinderen zo fijn vinden. Is het vrij spelen, dan gooien we de deuren wagenwijd open en spelen alle kinderen met elkaar! We bezoeken elkaars speelhoeken, zoals de Bouwplaats, het Huis of de Bieb. Dat is altijd een feest.

“We vinden het belangrijk om elke dag buiten te spelen. En vies worden mag best. Superleuk juist!”
Elles, pegagogisch medewerker

VVE methode Kaleidoscoop

Onze buitenruimte is misschien wel nóg feestelijker! Verstop je tussen de struiken, kijk uit vanaf de heuveltjes, ontdek vlinder en insecten tussen de bloemen. Oh, en het verkeersparcour met écht verkeerslicht, dat is natuurlijk helemaal geweldig! Natuurlijk gaan we ook buiten onze locatie op pad. Wandelen vinden we heerlijk, hand in hand naar het park of in het Orderbos. En soms bezoeken we ook de Splitbergenschool, die ligt vrijwel om de hoek.

We zijn trouwens ook gewoon buiten als het een keertje spattert. Water en modder zijn immers reuze leuk! Juist door alles actief zelf te ervaren leer je het meest. Dat is ook het idee achter Kaleidoscoop, onze VVE methode. Een fijne manier om de wereld te verkennen en te ontdekken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marijke van Meer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2018

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2018 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 8,70.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 61,55
VVE per dagdeel - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 8,70