Peuterspeelzaal

Hoefslag

Hoefslag 18, Hulshorst (0341) 87 00 58

In onze nieuwe, huiselijke peuterspeelzaal vinden kinderen veel geborgenheid. Naast plezier en pret bieden wij de kinderen een mooie basis. Onze opvang heeft een christelijke grondslag, daarmee weet je zeker dat jouw kind datgene krijgt wat je het thuis ook zo graag meegeeft.

De mooiste basis voor de wereld van later

Wij zijn gevestigd in de Prinses Beatrixschool in Hulshorst. Die gemoedelijke sfeer komt terug in onze peuterspeelzaal. Het is bij ons dan ook elke dag reuze gezellig. We hebben een mooie ruimte waar we samen spelen en samen de wereld ontdekken. Dat kan heel goed binnen, want we werken met leuke en spannende thema’s. Verkeer, Jij en ik, Herfst en Kleuren en vormen. En vanuit onze christelijke basis doen we ook veel leuke activiteiten met een bijbels thema. We lezen voor uit de Bijbel en brengen de verhalen tot leven met bijvoorbeeld liedjes en spelletjes. Natuurlijk knutselen we ook vaak en als ‘t even kan gaan we lekker naar buiten. Rennen en vliegen op het plein, een potje tikkertje of een wandeling in de natuur.

 

"Voor Ivan is de peuterspeelzaal elke keer weer een feest"
Vader van Ivan

Geen dag is hetzelfde, daar zorgen we samen voor. Kinderen hebben altijd de meeste creatieve en verrassende ideeën. Daar luisteren we graag naar, want zo is het morgen nog weer leuker dan vandaag!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Cora van Veelen pedagogisch medewerker
Henriette Stouwdam pedagogisch medewerker
Mariska Baas manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Nunspeet

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Nunspeet. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

Peuterspeelzaal (uur)tarief
maandelijkse ouderbijdrage zie download