Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Jacob Catsstraat

Jacob Catsstraat 3, Zwolle (038) 453 46 65

Midden in de groene wijk Wipstrik voelen we ons meer dan thuis. Dat geldt in het bijzonder voor de kinderen. Onze peuterspeelzaal is dan ook een vrolijke en gezellige plek om helemaal jezelf te zijn. En om heerlijk samen te spelen natuurlijk! Wist je dat we ook samenwerken met de Oosterenkschool? Dat is pas leuk!

Dat is nog eens een goeie start!

Onze lichte, huiselijke ruimte biedt een vertrouwde basis om jezelf en de wereld te ontdekken. Samen knippen en plakken rond de grote tafel, klimmen in de speeltoren en via de glijbaan er weer af of rustig even bladeren in een boek. Dat kan op de grote bank of in één van de gezellige hoekjes. Bouwen, even de pop in bed doen of een instrument uit de muziekkast halen, dat is ook een idee. Zo verkennen ze de wereld steeds verder, net als met onze thema’s. Wij werken namelijk met de piramide methode. Hiermee worden met gerichte activiteiten allerlei onderwerpen steeds verder onderzocht met aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden.

De seizoenen, Je eigen lichaam, kleur en vorm, wijzer worden doen we elke dag. En buiten zijn ook, want dat is super fijn op ons plein. Heerlijk groen met bomen en struiken, een grote zandbak en alle ruimte om te rennen en te vliegen.

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in goede handen is"
Moeder van Jip

Zo komen de kinderen elke keer met veel plezier in onze opvang. Ze krijgen de beste start en de fijnste voorbereiding op wat later komen gaat. Al spelend, al genietend.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Jacob Catstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Jacob Catsstraat

Vandaag kw...
7 juni 2021

Vandaag kwam de dansjuf Roos met ons dansen!

I.v.m. the...
19 mei 2021

I.v.m. thema 'wonen' hebben we een wandeling gemaakt in de wijk om te kijken naar verschillende woningen. We knutselen een bedje voor je knuffel en Doomijntje gaat mee naar huis om te gaan logeren!

De mooiste...
13 april 2021

De mooiste eieren vind je bij ons!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim Bruins Pedagogisch medewerker
Erna Gellings pedagogisch medewerker
Sevda Altay pedagogisch medewerker
Diranke Westerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download