Peuterspeelzaal

J.C. van Andelweg

J.C. van Andelweg 4, Staphorst (0522) 46 85 75

Binnenkort opent een nieuwe peuterspeelzaal op de J.C. van Andelweg in Staphorst. Deze peuterspeelzaal werkt nauw samen met basisschool de Berkenhorst. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met de locatie of met de afdeling Klantadvies van Doomijn via (038) 421 45 21 of klantadvies@doomijn.nl.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Gerry Visscher Pedagogisch medewerker
Elize Matter manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Meppel

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Meppel. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De speelzalen van Doomijn in Meppel vallen onder de Wet Kinderopvang. Je kunt voor deze speelzalen kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Wanneer je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op de toeslag. De hoogte van de toeslag is inkomensafhankelijk. Kom je niet in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag, dan betaalt de gemeente Meppel een deel van de bruto
maandelijkse kosten.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 7,65 (maandbedrag zie download)