Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Klein Phoenix

Burgemeester van Walsumlaan 3, Zwolle 06 - 11 62 54 43 / 06 42 79 57 12 (na de zomervakantie)

Onze peuteropvang is een fijne plek om samen te leren en samen te spelen. Samen met kinderdagverblijf van Walsumlaan zitten we in een prachtig, groot pand. We hebben een nauwe samenwerking met Jenaplanschool de Phoenix in Zwolle Zuid en dat biedt naast veel gezelligheid ook bijzonder fijne mogelijkheden. We hebben alles in de buurt en er is altijd wat te beleven. Tijd voor samen en ruimte voor plezier dus!

 

Samen groeien vanuit Jenaplan

Leren, ontdekken en groeien. Dat doen we elke dag op onze peuteropvang, op een mooie manier: volgens het Jenaplan onderwijs. Het kind staat centraal met al zijn eigenheid en talenten. Extra gezellig én leerzaam is dat we samen werken en spelen met de kleuterklassen. En dat doen we wanneer het maar kan! Daarnaast werken wij veel samen met kinderdagverblijf van Walsumlaan. De peuters van dit kinderdagverblijf mogen zelfs meedraaien binnen de (extra) peuteractiviteiten van de peuteropvang en de basisschool. Hoe leuk is dat?

Fijne voorbereiding voor later

We zoeken elkaar op op ons nieuwe schoolplein of gaan op bezoek in de klas. Zo ontdekken we al vroeg hoe het is om op school te zitten. Samen in de kring de dag openen en met de dagkaarten samen overleggen wat we die ochtend gaat doen, het hoort er allemaal bij. En het is zó leuk! Trouwens, we delen ook dezelfde thema’s, waarmee we op een leuke en leerzame manier de wereld verkennen en ontdekken.

Buiten én binnen plezier

De wereld ontdekken, dat doen we het liefst. Ons schoolplein is daarvoor een fijne plek. Met een glijbaan, zandbak, modderkeuken én een heuse schooltuin is er altijd iets te beleven. We gaan ook graag op pad. Naar Park de Schellerdriehoek om te spelen en te picknicken. Of naar wijkboerderij De Schellerhoeve. Superfijn om zoveel dieren om de hoek te hebben! Een bezoekje aan een supermarkt, da’s ook gezellig. En boodschappen doen past prachtig in ons thema Eten & drinken.

Of we wel eens binnen zijn? Ja hoor, als het net iets te hard regent, of als het echt iets te guur en koud is. De bouwhoek, de knusse huishoek, de zandtafel of de leeshoek. De laatste is heerlijk om even te relaxen met een boekje op de bank. En voor we hem vergeten: groepspop Puk is er ook nog! Die doet mee aan alle gezelligheid.

Kinderen genieten hier van alles wat we doen. Ieder op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Dat maakt van onze peuteropvang zo’n fijne plek om te zijn!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf van Walsumlaan

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Veronique Zweerus Pedagogisch medewerker
Birgit Brokelman pedagogisch medewerker
Samantha Bommezijn pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download