Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Klein Phoenix

Burgemeester van Walsumlaan 3, Zwolle 06 42 79 57 12

Spelen, ontdekken, verwonderen. Dat doen we elke dag op peuterspeelzaal Klein Phoenix. En als ‘t even kan doen we dat samen. Met onze groep, met het kinderdagverblijf in ons pand én met de kleuters van basisschool de Phoenix. Leuk, leerzaam én gezellig!

Klein Phoenix samen met het grote Phoenix. Dat is een goed team! Vooral omdat we met elkaar optrekken vanuit de Jenaplan gedachte. Kletsen, luisteren, spelen, werken én vieren. Met elkaar kleine en grote stappen zetten, de wereld in. Onze wereld vol verwondering en plezier.

 

Vandaag en morgen… Elke dag gezellig samen!

Vandaag met de peutergroep, morgen met de kleuterklas, overmorgen met onze eigen groep. Of andersom. We maken het heel gezellig samen. Tijdens de weekopening en -sluiting bijvoorbeeld. En elke week tijdens de peutergym, in beweging mét een echte gymjuf! Feesten doen we ook samen; Sinterklaas, de Koningsspelen, het Phoenixfeest… Zó gezellig! Oh, en natuurlijk de leerzame thema’s, die delen we ook met elkaar. Samen groeien!

“Samen kletsen, spelen, werken en vieren in onze wereld vol verwondering en plezier!”
pedagogisch medewerker, Klein Phoenix

Alle ruimte voor kleine en grote ontdekkingen

Wat ook zo fijn is: we hebben hier alle ruimte. Om je fantasie te verkennen, om te ontdekken wat je leuk vindt en om te doen wat je het liefst doet. Binnen daag je jezelf uit in de speelhoeken of vermaak je je in de grote centrale ruimte. Gezellig samen of in je eentje in een hoekje – het mag en het kan hier.

Liever naar buiten? Daar is genoeg te beleven, dus… ga maar! Op de speelplaats kun je rennen en fietsen, in de zandbak bouw je kastelen en taartjes. Kriebel met je vingers door het gras, verras je voeten op het blote voetenpad. Bovendien, druppels uit de wolken houden ons niet tegen – dat maakt buiten zijn alleen maar leuker!

We gaan ook regelmatig verder de wereld in; ontdekkingstochten, de supermarkt, het station en de kinderboerderij… Het hoort allemaal bij die wijde wereld vol verwondering! Stap erin, samen met alle nieuwsgierige kinderen en gezellige pedagisch medewerkers van psz Klein Phoenix!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf van Walsumlaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Klein Phoenix

Thema “kun...
17 mei 2021

Thema “kunst” op peuterspeelzaal “Klein Phoenix”.

Op maandag...
10 mei 2021

Op maandag doen wij mee met de peutergym. En vandaag gaan we lekker buiten gymmen.

Op de peut...
23 april 2021

Op de peuterspeelzaal deden de peuters ook mee aan de Koningsspelen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Birgit Brokelman pedagogisch medewerker
Samantha Bommezijn pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download