Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Koningin Julianalaan

Koningin Julianalaan 14, Nieuwleusen (0529) 48 41 69

Een dag niet gespeeld is een dag niet geleerd. Dát is ons motto. En het fijne is: kinderen kunnen op onze peuteropvang in hartje Nieuwleusen naar hartelust spelen. Daar hebben we alles voor in huis, binnen én buiten!

Genieten en groeien, elke dag weer!

Ontdekken, leren en plezier maken, kinderen zijn er dol op. Op onze opvang krijgen ze er alle ruimte voor. Letterlijk, want we hebben twee ruime, lichte en vooral superfijne lokalen voor onze groepen. En er is veel te kiezen en te beleven. Gezellig in kleine groepjes verven, knippen en kleuren terwijl we over van alles kletsen? Dat kan! Samen muziek maken en zingen? Ook dat mag! Of vermaken we ons liever in een van de speel- en ontdekhoeken? Er is een huishoek waar we rollenspellen spelen, een bouwhoek waar, inderdaad, gebouwd kan worden. De autohoek, puzzel en knutselhoek… Er is zoveel te doen en te leren! Oh ja, hadden we de grote glijbaan al genoemd…?

Leren doen we hier sowieso graag. Elke dag en ook nog eens heel bewust. We werken namelijk met Voor en Vroegschoolse Educatie (VVE). We hebben extra aandacht voor taal en verkennen samen de leukste thema’s. Bij elk nieuw thema richten we er zelfs onze hoeken op in. Zo blijven onze lokalen steeds een feest om te ontdekken.

De wereld buiten verkennen we net zo graag. Fietsen, springen, schommelen en rennen op het grote plein. Of heerlijke moddermaaltjes maken in de buitenkeuken! Vieze handjes? Helemaal niet erg. Superleuk zelfs! Natuurlijk gaan we met elkaar ook wel eens buiten de hekken van het plein. Spelen in een speeltuin, naar het park of een fijne wandeling. De wereld wacht op ons!

Kom gauw eens kijken op onze peuteropvang hier midden in Nieuwleusen. We kijken naar je uit!

"De kwaliteit en inhoud van de activiteiten is hier zo dat kinderen zich hier écht goed kunnen ontwikkelen."
Moeder van Tom

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Koningin Julianalaan

Knippen, p...
3 maart 2021

Knippen, plakken, scheuren. Je verwonderen over hoe de lijm van het kwastje drupt, of dat je met een schaar een papier in piepkleine stukjes kan knippen. Bij ons op de speelzaal kan het allemaal!

Sneeuwpret...
16 februari 2021

Sneeuwpret!!!

I.v.m. de...
14 januari 2021

I.v.m. de lockdown zijn wij nu even gesloten. Maar dat betekent niet dat we stil zitten. We sturen elke dag leuke filmpjes met activiteiten. We zijn deze week met een nieuw thema begonnen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mathilde pedagogisch medewerker
Louise Pedagogisch medewerker
Martha Roddenhof manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Dalfsen

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Dalfsen. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

Peuterspeelzaal (uur)tarief
maandelijkse ouderbijdrage zie download