Peuterspeelzaal

Koningin Julianalaan

Koningin Julianalaan 14, Nieuwleusen (0529) 48 41 69

Aan ruimte en plezier geen gebrek. Sterker nog, kinderen vinden hier alles wat ze nodig hebben om de wereld en zichzelf te ontdekken. Een heerlijk lichte locatie, omgeven door groen en vol van gezelligheid en avontuur. Hier zijn we samen elke dag in beweging.

Groeien, broeien en ontdekken!

Samen kennismaken met alles wat de wereld te bieden heeft. Dat is reuze spannend en vooral heel leuk. In onze peuterspeelzaal maken we de grote wereld lekker klein. We leren onszelf, elkaar en alles om ons heen steeds beter kennen met thema’s zoals Dit ben ik, Vriendjes en Kleur en vorm. We knippen en plakken, zingen en dansen en kletsen wat af over van alles en nog wat. Rennen en ravotten doen we ook, op ons grote speelplein bijvoorbeeld. Hier hebben we een grote zandbak, een speelhuisje en een heuse groente tuin. Die verzorgen we samen en als het kan dan smullen we ervan. Misschien wel tijdens ons Zomerfeest of bij een gezellig voorleesontbijt. Zo vermaken we ons elke dag weer, het hele jaar door.

Binnen en buiten, ravotten en rust, spelen en leren... Bij ons gebeurt het allemaal. Soms door elkaar, soms vanzelf en soms gestuurd door onze vaste leidsters. Zo is geen dag hetzelfde, en daar groeien kinderen van!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Koningin Julianalaan

We hebben...
12 juli 2018

We hebben een gezellig zomerfeest op 11 juli gehad met alle kinderen en ouders.

Modderdag...
29 juni 2018

Modderdag 2018. Het was heerlijk!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Angelique Grootoonk pedagogisch medewerker
Andrea Spijkerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Dalfsen

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Dalfsen. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

Peuterspeelzaal (uur)tarief
maandelijkse ouderbijdrage zie download