Peuterspeelzaal

Korianderplein

Korianderplein 8-10, Zwolle (038) 421 13 26

Onze opvang ligt prachtig als het aankomt op vermaak en plezier. We zijn gevestigd in basisschool De Ridderspoor en we hebben bovendien een park en een wijkboerderij op steenworp afstand. Avontuur ligt hier dus werkelijk voor het oprapen.

 

Groeien, boeien en plezier maken

Ontdekken en verkennen doen we zoveel en zo vaak als ‘t maar kan. Wandelen in park De Stins, spelen en verhalen bedenken rondom het grote speelkasteel en op onderzoek uit bij de wijkboerderij. Daarvan hebben we zelfs een eigen sleutel. Schapenboederij De Vreugdenhoeve is helemaal een belevenis. Maar dichtbij is het ook heerlijk. In de zandbak op onze speelplaats bouwen we onze eigen kastelen en op het fietscircuit blijven we lekker in beweging. En als ‘t weer een keertje niet meewerkt spelen we binnen spelletjes of bedenken en doen we samen de leerzaamste - en gekste! - dingen rondom de leukste thema’s.

"Het is een genot om mijn kind zo veel plezier te zien maken"
Vader van Jeroen

Eigenlijk is het elke dag dikke pret. Soms zijn de ochtenden en de middagen echt te kort. Maar dan gaan we morgen gewoon weer verder waar we vandaag gebleven waren.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Korianderplein

Hoe voelt...
6 juni 2018

Hoe voelt de klei? Wat kan je er van maken? Waarom krijg ik vieze vingers? De kinderen van peuterspeelzaal Korianderplein in Zwolle leren weer vele nieuwe dingen met klei.

Het thema...
5 juni 2018

Het thema 'eten en drinken' is gestart bij peuterspeelzaal Korianderplein. Wat kun je allemaal kopen in de supermarkt? Hoe smaken, ruiken, voelen de verschillende soorten fruit? Kom ontdekken!

Bij peuter...
28 mei 2018

Bij peuterspeelzaal Korianderplein zijn wij bezig met het thema verkeer. De kinderen hebben met auto’s en verf een weg gemaakt. Daarna hebben ze vol enthousiasme een auto geplakt op de geverfde weg.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 7,04.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 7,22 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download