Peuterspeelzaal

Lemstervaart

Schokker 4c, Lemmer 06 10 00 77 78

Onze speelzaal zit vol gezelligheid en uitdagingen. Kinderen vermaken zich hier dan ook opperbest. Met elkaar en met alles dat deze heerlijke locatie biedt. We zitten in MFA Lemstervaarten daarmee hebben we alle ruimte en mogelijkheden voor vele uren speelplezier.

Samen op avontuur in de grote wereld

In ons huiselijke lokaal is elke dag iets te beleven. We knutselen en kletsen wat af. Over de leerzame thema’s bijvoorbeeld, waar we het hele jaar door mee werken. Familie, Jij en ik, Kleuren en vormen. Super interessant. En zijn we eventjes uitgespeeld in de verschillende hoekjes, dan vinden we ook plezier in het speellokaal van de school. Daar doen we tikkertje of dansen we op muziek. Buitenpret hebben we natuurlijk ook, want op ons plein met de zandbak en het vele groen, daar is altijd iets te doen. En willen we eens wat verder dan maken we een wandeling of nemen we een kijkje in de bibliotheek. Zo zijn we altijd in beweging.

Stil zitten, dat komt hier maar weinig voor. Kinderen hebben altijd zin en energie om nieuwe dingen te ontdekken. Bij ons krijgen ze alle ruimte om de wereld te verkennen. Elke dag weer!
 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Lemstervaart

Onze prach...
19 november 2019

Onze prachtige nieuwe wilgentunnel, betaald van de subsidie van het SFBO. De kinderen zijn er superblij mee!

“Boartsjen...
19 november 2019

“Boartsjenderwei in taal derby”. Op 18 november was de certificering door Sjoeke Kampen van ‘t SFBO. Onze maandaggroep is nu officieel tweetalig: één leidster spreekt Fries, de ander Nederlands.

'11 novemb...
5 november 2019

'11 november is de dag, dat mijn lichtje, dat mijn lichtje, 11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag!'

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marrit Dijkstra pedagogisch medewerker
Titie de Vries manager
Tineke de Weerd pedagogisch medewerker
Marjon Keetman peuterspeelzaalleidster
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Friese Meren

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Friese Meren. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,15.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang 8,15 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download