Peuterspeelzaal

Lijsterstraat

Lijsterstraat 6, Wolvega (0561) 61 61 00

In onze opvang draait het om dorpse gezelligheid en werelds plezier. We zijn gevestigd in basisschool ‘de Dorpsschool’ en dat biedt mogelijkheden en veel plezier. Kinderen voelen zich dan ook heerlijk thuis in onze peuterspeelzaal. Ze vinden bij ons zeker wat ze zoeken.

Samen kiezen, samen groeien

Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Onze leidsters begeleiden ze graag om ze elke dag de voor hun juiste keuzes te laten maken. Er valt ook nogal wat te kiezen. Spannende activiteiten en grote avonturen liggen hier voor het rapen. In ons grote lokaal hebben we verrassende hoekjes om heerlijk in weg te kruipen en om samen te spelen. In de gymzaal van de basisschool kunnen we ook alle kanten op. Zo zijn we eigenlijk altijd in beweging. Net als buiten op de speelplaats, waar we graven in de zandbak en rijden op tractoren. Wandelen, daar houden we ook van. De directe omgeving is perfect om samen te verkennen.

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in goede handen is"
Moeder van Doutzen

Bij alles wat we doen staan de kinderen en hun wensen centraal. Maar ook de ouders betrekken we graag bij onze activiteiten. Ideeën en plannen zijn altijd welkom. Zo maken we het samen nog leuker dan het al is!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Lijsterstraat

Kijk eens...
28 mei 2019

Kijk eens hoe we bezig zijn met het thema “kunst”. In ieder kind schuilt een kunstenaar.... en wat een concentratie!

De paasbak...
15 april 2019

De paasbakjes staan al klaar. Morgen gaan we samen met de kleutergroep naar “het bos” om eieren te zoeken.

Op weg naa...
11 april 2019

Op weg naar de geiten en de kippen. De kippen hebben gekke eieren gelegd en wij mogen ze zoeken... dat zijn dus paaseieren! Goed bezig allemaal: alle eieren zijn gevonden!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Anneke Pijlman peuterspeelzaalleidster
Joke Jonkers peuterspeelzaalleidster
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Weststellingwerf

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Weststellingwerf. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,02.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,02 (maandbedrag zie download)
maandelijkse ouderbijdrage zie download