Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Lijsterstraat

Lijsterstraat 6, Wolvega (0561) 61 61 00

In onze opvang draait het om dorpse gezelligheid en werelds plezier. We zijn gevestigd in basisschool ‘de Dorpsschool’ en dat biedt mogelijkheden en veel plezier. Kinderen voelen zich dan ook heerlijk thuis in onze peuterspeelzaal. Ze vinden bij ons zeker wat ze zoeken.

Samen kiezen, samen groeien

Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Onze leidsters begeleiden ze graag om ze elke dag de voor hun juiste keuzes te laten maken. Er valt ook nogal wat te kiezen. Spannende activiteiten en grote avonturen liggen hier voor het rapen. In ons grote lokaal hebben we verrassende hoekjes om heerlijk in weg te kruipen en om samen te spelen. In de gymzaal van de basisschool kunnen we ook alle kanten op. Zo zijn we eigenlijk altijd in beweging. Net als buiten op de speelplaats, waar we graven in de zandbak en rijden op tractoren. Wandelen, daar houden we ook van. De directe omgeving is perfect om samen te verkennen.

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in goede handen is"
Moeder van Doutzen

Bij alles wat we doen staan de kinderen en hun wensen centraal. Maar ook de ouders betrekken we graag bij onze activiteiten. Ideeën en plannen zijn altijd welkom. Zo maken we het samen nog leuker dan het al is!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Lijsterstraat

Bij alle p...
6 april 2020

Bij alle peuters zetten we een knutselpakket voor Pasen voor de deur. Een mooie gelegenheid om op gepaste afstand even bij te praten met ouder en peuter. Zo fijn om iedereen even te zien!

Ook in het...
3 maart 2020

Ook in het bos zijn heel veel mooie bloemen!

Het is len...
3 maart 2020

Het is lente; we gaan naar de winkel om mooie bloembolletjes te kopen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Annegre Kok pedagogisch medewerker
Anneke Pijlman peuterspeelzaalleidster
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Weststellingwerf

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Weststellingwerf. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,17.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,17 (maandbedrag zie download)
maandelijkse ouderbijdrage zie download
Downloads

Handige downloads