Peuterspeelzaal

Menso Poppiusstraat

Menso Poppiusstraat 46, Oosterzee (0514) 870051

Onze peuterspeelzaal loopt over van dorpse gezelligheid. We zijn gevestigd in de vertrouwde en groene omgeving van Oosterzee en kijken vanuit onze huiselijke locatie uit over het mooie Tjeukemeer. Bij ons is het heerlijk groeien en spelen.

Wijsneusjes, verkenners en jonge onderzoekers

Bij ons is het elke dag genieten. Van de gezellige ruimte waarin wij zitten en van elkaar. We zitten namelijk in OBS ‘De Wynbrekker’ en daarmee is er altijd plezier en volop beweging. We werken samen met de basisscholen in het dorp en dat heeft z’n voordelen. Naast onze eigen lokaal duiken we ook vaak het gezamenlijke speellokaal in. Want wat is er fijner dan vrij in het rondspringen, bewegen op muziek of tikkertje doen? Wijzer worden doen we ook. In onze eigen peuterbieb bijvoorbeeld, want van ‘lezen’ en voorlezen genieten de kleintjes enorm. Ook van steeds nieuwe thema’s - zoals Wonen, Kleur en vorm, Grootte en Ruimte - worden ze heel slim. Natuurlijk vieren we elk jaar Sinterklaas en Kerst, en met Sint Maarten knutselen we onze eigen lampionnen. Zo hebben we het hele jaar door plezier!

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Moeder van Janniek

Het is fijn groeien in Oosterzee. Kinderen genieten hier van al het groen en van het dorp. We mogen zelfs meedoen met het dorpsfeest in de feesttent. Zo is het bij ons eigenlijk elke dag een feestje...

 

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Titie de Vries manager
Jannita Berghout peuterspeelzaalleidster
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Friese Meren

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Friese Meren. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 7,30.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 7,65 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download