Peuterspeelzaal

Mussenhage

Mussenhage 2, Zwolle (038) 422 93 61

Onze speelzaal ligt aan het randje van het centrum, midden in de wijk Kamperpoort. We zijn gevestigd in wijkgebouw ‘Ons eigen huis’ en die naam beschrijft precies zoals het bij ons voelt. Huiselijk en vooral heel gezellig. Een beetje zoals thuis dus, maar dan spannender. Echt waar!

 

Groot plezier voor kleine genieters

Er is bij ons namelijk nogal wat te beleven. We hebben een grote ruimte waar het heerlijk is om in een kring zakdoekje te leggen of om samen te knippen, te plakken en te kleien aan de grote familietafel. Daar eten we ook ons fruit en sóms iets minder gezonde hapjes. Want smullen mag zo af en toe! Dat doen we ook tijdens feestjes, want Sinterklaas en Kerst gaan niet ongemerkt voorbij. En met thema’s als Kunst, Jij en ik en Herfst zijn de kleintjes net zo zoet. Buiten zijn, da’s ook fijn. In de speeltuin met het heerlijke grasveld en het spannende speelhuis. Fietsen en knikkeren kan hier natuurlijk ook.

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Moeder van Marijn

Zo maken we het samen gezellig. Dat doen we trouwens ook bij onze buren van zorghuis Theodora. Eén keer in de maand gaan we op bezoek om te zingen en te kletsen met de bewoners. Heel sociaal en super leuk!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Mussenhage

Wij hebben...
12 juli 2019

Wij hebben hele leuke weken gehad op de speelzaal maar nu breekt de vakantietijd aan. We zien elkaar eind augustus weer fris en uitgerust terug. Komt u dan ook een kijkje nemen op de speelzaal?

Wij lezen...
24 juni 2019

Wij lezen voor uit het boek “Plons” en we spelen het na met alle dieren die een frisse duik nemen.

Ook dit ja...
24 juni 2019

Ook dit jaar hebben wij een fantastische stagiaire gehad. De kinderen en wij zijn dol op haar. Nu moeten wij weer afscheid nemen van haar en vieren we een feestje met een lekker hapje erbij.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mieke pedagogisch medewerker
Githa pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,97 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download