Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Muurmeesterstraat

Muurmeesterstraat 27, Zwolle 06 - 48 52 32 28

In onze speelzaal is het genieten en groeien geblazen. Dat kan hier volop, want we zitten midden in openbare basisschool De Krullevaar. Daarnaast werken wij ook veel samen met basisschool Supernova. We zijn omringd door ruimte, mogelijkheden en uitdagingen. Eigenlijk alles wat een kind zich maar kan wensen.

 

Tijd voor samen, tijd voor plezier!

Maken we binnen plezier of zoeken we buiten het avontuur? Vragen die we laten beantwoorden door de kinderen én door het weer. Want wanneer het maar even kan zijn we buiten. We hebben een heerlijk speelplein met een zandbak en van alles wat zwaait, rijdt en beweegt. Bovendien zitten we pal naast het Twistvlietpark, een avontuur in elk seizoen. Bewegen doen we trouwens ook binnen, want in de school zit een grote gymzaal! In onze eigen ruimte is het heel gezellig. Samen spelen is geweldig, dat blijkt wanneer we knutselen of samen de wereld verkennen met steeds weer nieuwe thema’s. Wonen, Jij en ik, Lente en Sinterklaas. Feesten doen we namelijk ook. Zeker wanneer één van de kinderen jarig is! Daarnaast werken we ook met de VVE methode piramide. 

"Voor Lisa is de peuterspeelzaal elke keer weer een feest"
Vader van Lisa

Zo doen we alles samen en hebben we elke dag tijd voor elkaar. Dat geldt ook voor de ouders, want die betrekken we zo veel mogelijk bij ons plezier. Bij ons is het elke dag mogelijk én gezellig!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

buitenschoolse opvang muurmeesterstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Muurmeesterstraat

Met zo vee...
9 februari 2021

Met zo veel sneeuw maken we natuurlijk een mooie sneeuwpop. De kinderen hebben zelf de neus geknipt en bedacht wat en waar het bij moet.

Elke ochte...
23 september 2020

Elke ochtend starten we met de kinderen buiten. Hier doen we verschillende activiteiten. Vandaag hebben we met alle kinderen gesprongen.

De zomerva...
19 augustus 2020

De zomervakantie is afgelopen en de de peuters zijn weer heerlijk op de peuteropvang aan het spelen. De zandtaartjes zijn niet aan te slepen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Firoozeh Azimi Nobar pedagogisch medewerker
Naomi Beltman pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download