Peuterspeelzaal

Paulus Potterstraat

Paulus Potterstraat 13c, Wolvega (0561) 61 17 08

Hoe meer kinderen, hoe meer plezier. Dat gaat zeker op voor onze locatie, want samen met twee basisscholen, een kinderdagverblijf en een bso is het hier altijd gezellig. De brede school biedt enorm veel mogelijkheden en dat maakt het hier elke dag een feest om te zijn.

De ene ontdekking na de andere

We maken maar wat graag gebruik van alles wat hier te beleven valt. De gymzaal van de school is heerlijk om even te rekken en te strekken. Natuurlijk hebben we ook een grote, lichte ruimte voor onszelf. We doen spelletjes in de kring, we knutselen en we maken kennis met de wereld door de leerzaamste thema’s. Wonen, Jij en ik, Eten en Drinken. Kinderen smullen en groeien ervan. Gezelligheid kent hier geen grenzen. Zeker niet tijdens Opa en Oma-middag en wanneer we Zomerfeest en Sinterklaas vieren. Het liefst zijn we samen buiten, het hele jaar door. Dichtbij op het speelplein in de zandbak en op de fiets of een rondje door de buurt met onze touwbus.

"Ik zie haar genieten op de peuterspeelzaal. Dat doet wat met mij"
Vader van Sita

Zo maken we samen van elke dag een groot avontuur. Spelen, leren en groeien, daar zetten we ons voor in. En voor heel veel plezier, want daar worden we allemaal blij van!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Paulus Potterstraat

Samen kers...
20 december 2019

Samen kerstfeest vieren bij de kerstboom en daarna samen eten. Gezellig!

Nog een pa...
29 november 2019

Nog een paar nachtjes slapen en dan is Sinterklaas jarig......Maar voor het zover is zetten we de schoen op. Heb je ons wel horen zingen? En die wortel is natuurlijk voor Ozosnel.

En dan is...
12 november 2019

En dan is het donker buiten! Het draaiorgel is er....met zijn allen gaan we achter de muziek aan. Een lange slinger van kinderen en grote mensen. wat een prachtig gezicht!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Joke Jonkers Pedagogisch medewerker
Stijntje Bruinsma pedagogisch medewerker
Greta Damhuis pedagogisch medewerker
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Weststellingwerf

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Weststellingwerf. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,17.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,17 (maandbedrag zie download)
maandelijkse ouderbijdrage zie download