Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Peuterhuis

Keerkring 72, Apeldoorn (055) 360 57 73

Spelen, leren en ontdekken. Dat doen we elke dag op onze peuteropvang. In alle gezelligheid, want we zitten in één gebouw met kdv en bso Sterrenpret, basisschool De Regenboog en biblitheek Coda. Dat betekent plezier, vermaak én mogelijkheden.

Geen dag hetzelfde, daar zorgen we samen voor

Bij ons draait het om samen spelen en met elkaar ontdekken. We hebben een eigen ruimte binnen kdv Sterrenpret, de peuters van het kinderdagverblijf spelen mee met Het Peuterhuis en andersom. Dubbel plezier dus!

Ons lokaal is ruim en licht, we kunnen heerlijk vrij bewegen in alle richtingen. Zo verkennen we samen of op eigen houtje de leuke en leerzame hoeken in onze ruimte. Spelen met poppen of auto’s? Dat kan. Knutselen en verven? Dat mag. Rennen en ravotten op de grote, gezamenlijke speelhal? De ruimte is er, dus ga je gang! Natuurlijk is er ook tijd voor samen. Heel veel zelfs. Met elkaar creatief bezig zijn, muziek maken, spelletjes doen of zingen en dansen. We zijn er voor in.

Waar we misschien wel het meest van houden, is buiten zijn. We hebben maar liefst twee buitenruimten. Achter het gebouw kunnen we ‘natuurlijk buitenspelen’. Een heerlijke plek om op ontdekking te gaan: koprollen op de groene heuvel, kruipen door de diepe kuil, klauteren over de boomstammetjes en wandelen op het ontdekpad. Liever graven in de zandbak? Pak een schep en bouw een kasteel. Door regen laten we ons trouwens niet stoppen. Laarsjes en regenbroek aan en door!

Geen dag is hetzelfde, daar zorgen we samen voor. Kinderen hebben altijd de meest verrassende en leuke ideeën. Daar luisteren we graag naar, want zo maken we het ook morgen weer leuker dan vandaag!

“Elke dag een avontuur en ontdekking, dat is waar we voor gaan!”
Suzanne, pedagogisch medewerker
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Suzanne Gerritsen pedagogisch medewerker
Annemiek Hasperhoven pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2021 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 10,41

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 10,41