Peuterspeelzaal

Postweg

Postweg 43a, De Wijk (0522) 44 25 21

Een gezellige drukte van belang. Onze peuterspeelzaal heeft fijne buurtjes. We zitten in de brede school van De Wijk. Samen met een kinderdagverblijf, de bso en de muziekvereniging maken we van elke dag een feestje. Hier is zoveel te beleven dat geen dag hetzelfde is.

 

Plezier en vertier, kinderen vinden het hier!

Onze locatie is volop in beweging. Daar houden kinderen van. Het zijn immers kleine verkenners en slimme ontdekkers. Ontdekken kunnen ze hier naar hartelust. We hebben een groot lokaal met allerlei spannende hoekjes. Aan de grote tafel zitten we ook vaak. Creatief aan de knutsel of lekker kletsen over leerzame thema’s. We houden een modeshow als we het over kleding hebben en we koken wanneer eten en drinken in de aandacht staat. Lekker en leerzaam. Onze groene omgeving roept ons elke dag naar buiten. Schommelen, kruipen en zandkastelen bouwen in de zandbak op het speelplein of een uitje naar de kinderboerderij en de schaapskooi. Zo ontdekken de kinderen steeds weer een nieuw stukje van de wereld.

Tussen alle beweging door maken we natuurlijk ook ruimte voor rust en stilte. Een boekje, een puzzel of een voorleeskwartiertje. Het is maar wat de kinderen zelf kiezen. Als elke dag maar anders, daarvan groeien ze het meest.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Ina Onvlee pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 7,49
maandelijkse ouderbijdrage zie download