Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Rijnlaan

Rijnlaan 200, Zwolle (038) 453 38 73

Spelen en groeien in een groene omgeving, dat is toch super fijn! Het kan in onze peuteropvang. We zitten in intergraal kindcentrum 'De Werkschuit'. We zijn gevestigd in de groenste wijk van Zwolle, de Aa-landen, en daarmee zijn we omringd met veel leuke en spannende plekken om samen de wereld te ontdekken.

Van alles te doen in het groen!

Een groot grasveld om heerlijk in te rollen, een speelplein om op te fietsen of te hinkelen en een zandbak om torenhoge kastelen te bouwen. De kinderen zijn enorm graag buiten, dat begrijp je. Onze natuurlijke tuin maakt het nog spannender, met een heuvel, een kruiptunnel en struiken om in te verstoppen. Vieze handjes mogen! En willen we nog meer groen, dan zijn we zo bij de kinderboerderij of het park. Overigens is er binnen ook veel te beleven. We spelen met auto’s en poppen, knutselen en puzzelen of relaxen even in de rusthoek. Met thema’s als Groot en klein, Ziek zijn, Wonen en Water halen we de wereld heel dichtbij. Leuk en leerzaam!

"Ik hoef geen zorgen te hebben over het welzijn van Sven. Dat geeft mij rust"
Vader van Sven

Samen spelen en samen groeien, daar gaat het om in onze peuteropvang. Onze vaste leidsters maken er elke dag iets bijzonders en vrolijks van. Het hele jaar door! Wist je dat we ook een VVE peuteropvang zijn? Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is een programma dat erop gericht is om onderwijs- of ontwikkelingsachterstand bij jonge kinderen van circa 2 tot 6 jaar te verminderen. Hierdoor kunnen deze kinderen een betere start maken aan het begin van de basisschool. Dat kan een positief effect hebben op hun verdere schoolloopbaan.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Rijnlaan

Buitenschoolse opvang Rijnlaan

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Annelies van de Scheur - Stomphorst pedagogisch medewerker
Marisca Wennink pedagogisch medewerker
Irene Bovenmars peuterspeelzaalleidster
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download