Peuterspeelzaal

Ruigedoornstraat

Ruigedoornstraat 108, Dalfsen (0529) 43 13 44

Ontdekken, verkennen en plezier maken. Het is de top drie van ons favorietenlijstje. En in onze peuterspeelzaal kan het allemaal. We zitten namelijk in een splinternieuwe ruimte in Kulturhus ‘De Trefkoele +’. Dat betekent veel ruimte en vooral heel veel te beleven.
  

Spelen en groeien in een wereld vol avontuur

We hebben zelf twee grote lokalen, dat is al luxe, en het gebouw biedt nóg meer plezier. Zo zitten er hier ook een bso, een kinderdagverblijf, de bibliotheek en om de hoek drie basisscholen. Omdat we samenwerken wanneer het kan, zijn we regelmatig op bezoek bij één van deze gezellige buren. Spelen, leren en groeien doen we dus overal. In onze eigen vertrouwde ruimte knutselen we graag of maken we kennis met de wereld door boeiende thema’s. Hebben we het over de seizoenen, dan zijn we het liefst buiten. We hebben een bijzondere, natuurlijke speelplaats. Zand, gras, een echte waterpomp en zelfs een klimboom en een speelhuisje! De perfecte plek om samen het Zomerfeest te vieren. Sinterklaas en Kerst vieren we ook uitgebreid, maar dan gezellig weer binnen natuurlijk. Het hele jaar door vermaken we ons met elkaar en met alles dat deze heerlijke plek en de wereld ons biedt. Onze zorgzame leidsters zijn daarbij steeds een vertrouwd gezicht. Een beetje zoals thuis, heel fijn!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Inge Bergsma pedagogisch medewerker
Annet Hendriks Pedagogisch medewerker
Henriƫtte Ningbergs pedagogisch medewerker
Wilma Bergman pedagogisch medewerker
Henderika Huizing pedagogisch medewerker
Angela Hoijtink pedagogisch medewerker
Andrea Spijkerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Dalfsen

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Dalfsen. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

Peuterspeelzaal (uur)tarief
maandelijkse ouderbijdrage zie download