Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Ruigedoornstraat

Ruigedoornstraat 108, Dalfsen (0529) 43 13 44

Twee locaties, dubbel plezier! Dat is het fijne van peuteropvang Ruigedoornstraat. Aan de ene kant van de straat zitten we in Kultuurhus ‘De Trefkoele +’ en aan de andere in basisschool het Avontuur. Hier hebben we alle ruimte om samen én spelend de wereld te ontdekken!
  

ontdekken en doen, midden in het groen!

Spelend leren, groeien en genieten, dat doen we hier elke dag. We werken met VVE en de methode Uk en Puk. We kunnen dus wel zeggen dat onze peuteropvang de fijnste voorbereiding is op later. En het is hier gezellig bovendien, want in het Kultuurhus zitten ook een kinderdagverblijf en een bibliotheek. Er is dus altijd beweging en vermaak. Natuurlijk hebben we ook onze eigen plek: een heerlijk ruim lokaal. Hier knutselen, zingen, dansen en kletsen we samen heel wat af. En ondertussen leren we veel van de leukste thema’s.

Ook op nummer 23 is het fijn om te zijn. In de basisschool hebben we een eigen lokaal met meerdere speelhoeken. Voor iedereen is er dus genoeg te beleven en ontdekken. Net als buiten. Beide locaties hebben een mooie buitenspeelplaats met natuurlijke materialen, een zandbak en genoeg ruimte om te rennen en ravotten. Of om lekker even te genieten van het zonnetje. We zijn sowieso buiten wanneer het kan. Heerlijk in de frisse lucht. Daar groei je van!

We hebben het goed voor elkaar en met elkaar op onze peuteropvang. Op beide locaties is het samen ontdekken, genieten en groeien. Kom je snel een keertje kennismaken?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat 108

Buitenschoolse opvang Ruigedoornstraat 23

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat

Het blote...
2 december 2020

Het blote voetenpad van Sinterklaas, met zachte veertjes, harde suikerklontjes, een zachte baard, harde koude wortels en kriebelig hooi. Best spannend om dit te voelen aan je voeten!

Wel 100 bo...
25 november 2020

Wel 100 bolletjes hebben we in de grond onder de heg gestopt. Wat zal dat er volgend voorjaar fleurig uitzien!

Woensdag h...
10 april 2020

Woensdag hebben wij de peuters verrast met een paasattentie. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. We zagen stralende gezichten bij het rond delen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nienke pedagogisch medewerker
Inge Bergsma pedagogisch medewerker
Annet Hendriks Pedagogisch medewerker
Henriƫtte Ningbergs pedagogisch medewerker
Wilma Bergman pedagogisch medewerker
Angela Hoijtink pedagogisch medewerker
Martha Roddenhof manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Dalfsen

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Dalfsen. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

Peuterspeelzaal (uur)tarief
maandelijkse ouderbijdrage zie download