Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Sandbergstraat

Sandbergstraat 2a, Ommen (0529) 45 41 02

Fantasie en alle vrijheid. Dat zijn de ingrediënten voor uren vol pret en dagen vol plezier. In onze peuterspeelzaal, aan de rand van het centrum van Ommen, hebben alle kinderen het naar hun zin. Er is hier dan ook nogal wat te beleven en te ontdekken!

Samen spelen en samen op verkenning

Daar houden we van. En je begrijpt, dat doen we dus elke dag. We halen de wereld naar binnen met leuke en spannende thema’s. Sinterklaas en Kerst, vormen en kleuren, jij en ik. Er is zoveel te leren. En te vieren, want ook aan verjaardagen gaan we niet voorbij. Kliederen met verf doen we ook. Net als buiten, maar daar doen we dat met zand. Vieze handjes mogen hier gewoon! Buiten hebben we het sowieso goed voor elkaar. We hebben zelfs twee speelplaatsen. Eén avonturenplein met een struinpad, glijbaan, buitenkeuken en schommels. En aan de andere kant een smalle tuin met een fijne zandbak en een heerlijk grasveld om in te rollen of tentjes op te zetten. We zijn trouwens ook graag in onze leeshoek. Neuzen in boekjes of gezellig even voorlezen. Waar we maar zin in hebben!

We verzinnen samen de leukste dingen. Binnen en buiten, ravotten en rust, spelen en leren. Bij ons gebeurt het allemaal. Soms door elkaar, soms vanzelf en soms gestuurd door onze vaste leidsters. Zo is geen dag hetzelfde, en daar groeien kinderen van! 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Sandbergstraat

Toet, Toet...
20 april 2021

Toet, Toet, Toet! Luuk racet naar de basisschool! Daaag lieve Luuk!

Kijk en ve...
15 april 2021

Kijk en verwonder!

Verwondere...
25 maart 2021

Verwonderend zo'n lieveheersbeestje! :)

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Angelique pedagogisch medewerker
Frouwkje pedagogisch medewerker
Jacqueline pedagogisch medewerker
Anita pedagogisch medewerker
Martha Roddenhof manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Ommen

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Ommen. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,23.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,23 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download