Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Schellerpark

Schellerpark 101, Zwolle (038) 460 52 35

Onze VVE-locatie is met recht bijzonder te noemen. We zijn namelijk gevestigd in wijkboerderij ‘de Schellerhoeve’ en daarmee genieten de kinderen van het echte boeren buitenleven. Daarnaast werken we samen met basisschool de Octopus en de Phoenix. Een heerlijk plek waar ontdekken en ervaren aan de orde van de dag zijn.

Kakelende kippen en vrolijke verkenners

In onze opvang gaat het om zorgen voor de natuur en voor elkaar. Er is hier dan ook nogal wat om voor te zorgen. Konijnen, geiten, kippen en ezels...
Ze krijgen graag een maaltje en een aai van de kinderen. Ook de bloemen en fruitbomen in onze tuin houden van zorgzame, groene vingertjes. We zijn dus buiten wanneer het kan. Een heerlijke wandeling, verstoppertje tussen de struiken of de beleving van de seizoenen. Het ene is nog leuker dan het andere. Dat is binnen net zo. Samen zingen in de speelzaal, dansen in de kring maken, het kan niet gek genoeg. Natuurlijk maken we lampionnen voor Sint Maarten, verstoppen we eitjes met Pasen en picknicken we met ouders tijdens het Zomerfeest. Zo wandelen we samen het hele jaar door!

Binnen of buiten, op onze peuterspeelzaal is het altijd dikke pret. Of ze nu plezier maken in de poppenhoek of van de heuvel met glijbaan glijden. Kinderen vinden altijd hun eigen avontuur!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Schellerpark

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Schellerpark

Wij hebben...
17 mei 2021

Wij hebben ons eigen museum! Iedereen maakt iets moois. Binnenkort gaan alle kunstobjecten mee naar huis. Supertrots op alle kinderen van peuteropvang Schellerpark.

Wat hebben...
29 april 2021

Wat hebben de peuters gemaakt voor Moederdag?

Koningsdag...
29 april 2021

Koningsdag op de peuteropvang Schellerpark! Koek happen, bekers omgooien met de bal en bellen blazen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Femie Kloosterman pedagogisch medewerker
Annelies Reumer-Streppel pedagogisch medewerker
Diana ten Kate pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download