Peuterspeelzaal

Schoolbrink

Schoolbrink 1a, Zuidwolde (0528) 370 870

Onze peuterspeelzaal ligt midden het groene hart van Zuidwolde.
Een heerlijke plek waar de natuur zich graag laat ontdekken door nieuwsgierige kinderen. We zijn dus lekker veel buiten. Vaak ook met de groep van het kinderdagverblijf dat hier ook is gevestigd. Dubbel zoveel pret dus.

Een groene wereld vol pret en plezier

Kinderen doen niets liever dan samen spelen en met elkaar de wereld verkennen. Het avontuur begint al op onze mooie buitenplaats. Een zandbak, schommels, een glijbaan én een speelhuis met een grote schuur vol spannend buitenspeelgoed. Perfect voor kleine ontdekkers, die ook net zo graag in de bolderkar stappen voor een ritje naar speeltuin om de hoek. En regent het eens bij de laarsjes in, dan blijven we lekker binnen. Met verrassende thema’s halen we de wereld gewoon in huis. Manden vol bladeren en kastanjes in de herfst of poppen, bedjes en echte doktersspullen als we het over Ziek zijn hebben. Voor nog meer plezier is er de grote, centrale speelhal. Is dat iets te druk? Dan bieden de verschillende hoekjes een heerlijk rustig plekje.

Onze opvang biedt voor elk wat wils en voor ieders behoefte. Zo vinden alle kinderen wat ze zoeken. Met elkaar of lekker eventjes alleen met een puzzel of een boek. Zo is elke dag anders.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Elly de Lange peuterspeelzaalleidster
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 8,06
maandelijkse ouderbijdrage zie download
Downloads

Handige downloads