Peuterspeelzaal

Schoolweg

Schoolweg 19, Veeningen (0528) 87 00 47

In onze opvang gaat het om samen spelen en samen groeien. Onze peuterspeelzaal is dan ook gevestigd in openbare basisschool Het Veldboeket, en dat is reuze gezellig. Kinderen uit de wijde omgeving vinden hier gezelligheid en vooral veel avontuur en leuke uitdagingen.

Spelen en groeien, in elk seizoen!

Spelen en groeien, in elk seizoen!In en rond onze opvang is heel wat te beleven. Daar zorgen wij elke dag voor. Met regelmaat helpen betrokken ouders, opa’s, oma’s en dorpsgenoten ons daar bij. Met een gastles muziek of door ons uit te nodigen om jonge dieren te komen bekijken. Daar worden kinderen wijzer van! Net als van de thema’s waarmee we samen de wereld leren kennen: verkeer, kleding, kunst, ziek zijn. En natuurlijk de jaargetijden. Die beleven we trouwens het liefst met een wandeling op het belevingspad in het aangrenzende bos of door het dorp. Of op de speelplaats, waar het heerlijk klimmen en klauteren is en waar een potje tikkertje en verstoppertje ook geen uitzondering zijn.

En is het buiten te koud of te nat? Samen knutselen aan de grote tafel is ook heerlijk en even rustig in je eentje in de huishoek of leeshoek, dat is minstens zo fijn. Alles kan, alles mag!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Schoolweg

De kindere...
6 juni 2018

De kinderen van peuteropvang Schoolweg in Veeningen beleven vandaag een hoop plezier.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Sandra Moes Pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente De Wolden

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. In de gemeente de Wolden zijn kinderen vanaf twee jaar welkom op de peuterspeelzaal. Hier krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit de vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding op later.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder de wet kinderopvang (voor maandbedrag zie download) € 8,06
maandelijkse ouderbijdrage zie download