Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Sportlaan

Sportlaan 8, Zwolle (038) 420 40 01

Wij zijn een gezellige en enorm kleurrijke opvang. We zitten namelijk in Integraal Kind Centrum (IKC) ‘Het Festival’ en dat betekent veel plezier! Met elkaar en met de kinderen van het kinderdagverblijf, de bso en de basisschool. Hier voelt ieder zich thuis én op z’n gemak.

 

Helemaal jezelf zijn tussen alle gezelligheid

Onze eigen grote en lichte ruimte is helemaal voor onszelf. Een veilige en vertrouwde basis waar elke dag iets te ontdekken valt. Samen in de kring een spelletje doen, kliederen met verf aan de grote tafel of wijzer worden van leerzame thema’s zoals Mensen, Kunst, Kleur en Vorm. Natuurlijk is er ook tijd om even lekker in weg te kruipen in een hoekje met een puzzel of een boekje. Buiten is het misschien wel het spannendst. We hebben een enorm plein met een glijbaan, een zandbak met een speelhuis. En we gaan ook regelmatig op pad in de wijk.

We werken trouwens met de ‘Kracht van 8’, deze wordt toegepast in het hele IKC. Een prachtige methode waarmee kinderen steeds een beetje meer over elkaar en over zichzelf leren. Een leerzame en vooral heel leuke voorbereiding op later!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

kinderdagverblijf Sportlaan

buitenschoolse opvang Sportlaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Sportlaan

We hebben...
26 februari 2020

We hebben een sorteerspelletje in de vorm van appels. Dit past goed bij ons thema “eten en drinken”. Kleuren en sorteren komt aan bod maar ook de fijne motoriek wordt zo gestimuleerd.

Samen met...
13 december 2019

Samen met het kinderdagverblijf en de bso hebben we kerstkaarten geknutseld voor de oudere mensen in het Zonnehuis. We hebben wel 67 kaarten geknutseld!

We werken...
11 november 2019

We werken deze periode aan thema herfst. We kijken samen naar de herfsttafel. We leren hoe alles heet en zingen liedjes over paddestoelen en herfstbladeren.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Miranda Visserman pedagogisch medewerker
Jennifer Talen pedagogisch medewerker
Karin Appels pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,43.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,43 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download