Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Staatssecretarislaan

Staatssecretarislaan 10, Zwolle (038) 751 01 47

Het kind staat bij ons centraal. Zoals je mag verwachten van een peuterspeelzaal, maar bij ons is het meer dan een motto. Alles wat wij doen ontstaat uit de wens van de kinderen. Wat ze leuk, belangrijk en fijn vinden, daar vullen we onze dagen mee. En dat blijkt vooral plezier te zijn!

Alle tijd voor samen, alle ruimte voor plezier

We zijn gevestigd in IKC de IJsselhof, een Integraal Kind Centrum. Hier zijn kinderen van elke leeftijd tussen 0 en 12 jaar. Heel gezellig dus, en bovendien leerzaam. Want zo leren kinderen van elkaar. Het mooie is ook dat we korte lijntjes hebben met de meesters en juffen. Zo vinden de kinderen straks makkelijk aansluiting op school. En dat is fijn, want ze maken nu al zoveel plezier op onze locatie. We hebben dan ook een grote omheinde speelplaats met een zandbak, een speelhuisje met glijbaan en een grote tuin. Daarin is het heerlijk rollen in het gras en verstoppen achter de beukenhaagjes. Of rondjes crossen op de fiets. Mét of zonder zijwieltjes.

Natuurlijk gaan we ook vaak op pad. Naar het park voor de school en naar de kinderboerderij. En een paar keer per jaar trekken we er zelfs samen met de ouders op uit. Ja, zo gezellig maken we het hier!

 

Ontdek de peuterontdekgroep

Vanaf 8 mei 2019, start in IKC de IJsselhof, de peuter-ontdekgroep. Dit is een extra, uitdagend peuteraanbod voor 3 à 3,5 jarige peuters (naast het reguliere kinderopvang aanbod).

De peuter-ontdekgroep is gericht op talentontwikkeling en bedoeld voor peuters die echt toe zijn aan de overstap naar de basisschool of die voor lopen in hun ontwikkeling. Voor meer informatie kijk op: https://www.doomijn.nl/peuter-ontdekgroep

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Vader van Anne

Voorschoolse opvang IKC de IJsselhof

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de IKC de IJsselhof verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Onze vrijwilligers zijn gescreend en hebben een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  Kinderopvang medewerkers en de medewerkers van de basisschool zijn altijd aanwezig in het pand.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de school. Tel: 038 4600973 of mailen met f.spijkerman@ooz.nl of directie-ijsselhof@ooz.nl

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Staatssecretarislaan

Vrijdag on...
10 februari 2020

Vrijdag ontvangen alle lieve papa’s, mama’s en verzorgers post van PSZ Staatssecretarislaan! <3

De lampion...
8 november 2019

De lampionnen zijn klaar! 'Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten' of '11 november is de dag, dat mijn lichtje'. De liedjes zijn goed geoefend deze week! Een fijne Sint Maarten!

Jaarlijkse...
4 november 2019

Jaarlijkse kabouterfeest om de herfst te vieren! Kabouterspeurtocht, spelletjes, mini pannenkoeken zelf bakken en eten. Samen met je ouders een pompoen uithollen of een kallabas versieren.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lianne Bril pedagogisch medewerker
Jiska Roza Pedagogisch medewerker
Ester van der Krieke- Maat pedagogisch medewerker
Iris Pool pedagogisch medewerker
Lisa Snijder manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,43.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,43 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download