Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Staatssecretarislaan

Staatssecretarislaan 10, Zwolle 06 34 38 21 74

Het kind staat bij ons centraal. Zoals je mag verwachten van een peuterspeelzaal, maar bij ons is het meer dan een motto. Alles wat wij doen ontstaat uit de wens van de kinderen. Wat ze leuk, belangrijk en fijn vinden, daar vullen we onze dagen mee. En dat blijkt vooral plezier te zijn!

Alle tijd voor samen, alle ruimte voor plezier

We zijn gevestigd in IKC de IJsselhof, een Integraal Kind Centrum. Hier zijn kinderen van elke leeftijd tussen 0 en 12 jaar. Heel gezellig dus, en bovendien leerzaam. Want zo leren kinderen van elkaar. Het mooie is ook dat we korte lijntjes hebben met de meesters en juffen. Zo vinden de kinderen straks makkelijk aansluiting op school. En dat is fijn, want ze maken nu al zoveel plezier op onze locatie. We hebben dan ook een grote omheinde speelplaats met een zandbak, een speelhuisje met glijbaan en een grote tuin. Daarin is het heerlijk rollen in het gras en verstoppen achter de beukenhaagjes. Of rondjes crossen op de fiets. Mét of zonder zijwieltjes.

Natuurlijk gaan we ook vaak op pad. Naar het park voor de school en naar de kinderboerderij. En een paar keer per jaar trekken we er zelfs samen met de ouders op uit. Ja, zo gezellig maken we het hier!

 

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Vader van Anne

Voorschoolse opvang IKC de IJsselhof

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de IKC de IJsselhof verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Onze vrijwilligers zijn gescreend en hebben een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  Kinderopvang medewerkers en de medewerkers van de basisschool zijn altijd aanwezig in het pand.


Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je mailen naar de directie van de school: m.arendsen@ooz.nl of met de vso vrijwilligers: vsoijsselhof@gmail.com. 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Staatssecretarislaan

Buitenschoolse opvang Staatssecretarislaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Staatssecretarislaan

Koningsfee...
21 april 2021

Koningsfeest! Onze eigen kroon met gouden verf stempelen en daarna met rood wit blauwe kleuren plakken, koningskoek eten en oud Hollandse spelletjes op het plein! Wat een feest!

Afgelopen...
31 maart 2021

Afgelopen weken hebben de kinderen een nieuw liedje geleerd over 2 hazen en ondertussen hebben ze hard gewerkt om een paas mandje te maken van 2 hazen! Vandaag mochten we hun mooie eitjes zoeken!

Vandaag zi...
29 maart 2021

Vandaag zijn wij naar de kinderboerderij geweest! Wij hebben genoten van de lammetjes, kippen en konijnen, maar ook van het mooie weer. Echt weer lente weer!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Jiska Pedagogisch medewerker
Ester pedagogisch medewerker
Iris pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download