Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Stippestap

J.C. van Andelweg 4, Staphorst (0522) 46 85 75

Samen ontdekken en plezier hebben. Op onze peuterspeelzaal doen we samen wat samen kan. En dat is veel, want we hebben hier alle ruimte en mogelijkheden om de wereld met elkaar te verkennen. En natuurlijk ook op eigen houtje, want ieder kind krijgt hier ook de ruimte om helemaal zichzelf te zijn.

Goed voor elkaar, fijn met elkaar

Spelen, leren en groeien doe je met elkaar, dat is ons motto. En het is bovendien enorm gezellig. We werken ook nog eens samen met openbare basisschool De Berkenhorst en de Christelijke Nationale school, dat maakt het nóg gezelliger. Binnen hebben we het hier goed voor elkaar. In onze eigen grote groepsruimte is er in elke hoek iets te beleven. De keuken- en poppenhoek, de auto- en bouwhoek én een hoek vol zachte kussens om een boekje te lezen of even lekker uit te rusten. Wat we ook doen en bedenken, het is altijd fijn. Net als naar elkaars verhalen luisteren in de kring, liedjes zingen of samen knutselen en leren over de leukste thema’s!

“Spelen, leren en groeien doe je met elkaar, dat is ons motto! En het is ook nog eens reuze gezellig!”
Gerry, pedagogisch medewerker

Evenwichtsparcours van autobanden

Of we ook wel eens buiten op ontdekking gaan? Jazeker! Dat doen we wanneer het maar kan. Op ons buitenterrein is een zandbak, een glijbaan en zelfs een evenwichtsparcours van autobanden. Heerlijk klimmen en klauteren dus. Languit in het gras en in het zonnetje? Dat kan hier natuurlijk ook. Genieten en groeien, daar gaat het om!

Het is altijd fijn en goed op onze peuterspeelzaal. Daar zorgen we samen voor. Kom dus gauw eens kijken en ontdek hoe leuk en leerzaam het bij ons is!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Stippestap

Buitenschoolse opvang Stippestap

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Chantal Haxe pedagogisch medewerker
Marielle Molenaar pedagogisch medewerker
Gerry Visscher Pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Meppel

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Meppel. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De speelzalen van Doomijn in Meppel vallen onder de Wet Kinderopvang. Je kunt voor deze speelzalen kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Wanneer je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op de toeslag. De hoogte van de toeslag is inkomensafhankelijk. Kom je niet in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag, dan betaalt de gemeente Meppel een deel van de bruto
maandelijkse kosten.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € € 8,15