Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Stokmeesterslaan

Stokmeesterslaan 1, Zwolle (038) 465 85 64

Samen spelen, samen ontdekken, samen groeien. Dat is het idee achter onze peuterspeelzaal. Omdat we in een brede school zitten vinden kinderen hier alles wat ze nodig hebben. Gezelligheid, plezier en veel avontuur. Daar zorgen onze leidsters voor, elke dag weer.

 

Spelen, ontdekken en beleven, daar groeien ze van!

We zitten in een heerlijk lichte en grote speelzaal. Er is alle ruimte om te bewegen. Springen, dansen, kopjeduikelen, het kan. En het mag! In elke hoek is hier iets anders te beleven. Poppen of auto’s, boekjes of spelletjes, aan elke wens is gedacht. Met spannende thema’s halen we bovendien de wereld van buiten naar binnen. Kunst, Muziek, Eten en drinken. Kinderen worden er steeds weer wijzer van. Dat geldt ook voor onze uitstapjes, want we gaan graag naar de bibliotheek of naar de dierenweide en park De Gerenlanden, allemaal op steenworp afstand. Trouwens, rennen en ravotten kan ook op onze eigen speelplaats, in de zandbak, tussen de struiken en onder de grote, dikke boom. En we werken nauw samen met basisscholen De Zuidster en de Wingerd, dat zorgt dagelijks voor extra veel gezelligheid.

"Vertrouwen, dat is wat ik zoek én vind bij Doomijn"
Vader van Christiaan

Kinderen krijgen alle ruimte om te doen wat ze leuk vinden en waar ze van groeien. Bij ons maken ze zelf hun dagen. En met alles wat er te doen is, zijn die dagen eigenlijk te kort...

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Stokmeesterslaan

Buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Stokmeesterslaan

Kunst gema...
11 mei 2021

Kunst gemaakt met natuurmateriaal!

De zaadjes...
26 april 2021

De zaadjes komen weer in de moestuin. Nu wachten...

Thema Lent...
26 maart 2021

Thema Lente, we bouwen een vogelnest!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Maria pedagogisch medewerker
Diny pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download