Peuterspeelzaal

Tichelmeesterlaan

Tichelmeesterlaan 49, Zwolle (06) 52 54 87 92

Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Bij ons kunnen ze hun hart ophalen, want hier ligt het plezier voor het oprapen. We zijn gevestigd in basisschool ‘De Marshof’, samen met een bso en een kinderdagverblijf. Gezelligheid en speelruimte in overvloed dus!

De grote wereld in het klein

Ons lichte en grote lokaal zit bomvol avontuur. In elke hoek is iets anders en nieuws te beleven. Een poppenhoek voor kleine verzorgers en prinsessen, een autohoek voor stoere coureurs en een rusthoek voor stille genieters. Ieder kind vind hier z’n plezier. Natuurlijk spelen we ook veel samen, want da’s dubbele pret! Dansen op muziek of tikkertje of in de gymzaal, klimmen in ons klimhuis of creatief aan de slag met leuke thema’s. Bij Verkeer, Natuur en Jaargetijden gaan we lekker naar buiten. Heerlijk op ons eigen groene speelplein, in de zandbak, op het klimrek of tussen de struiken. Verder weg lokt het avontuur ook, want het Zandhovebos en de kinderboerderij zijn ook heel fijn om te verkennen!

Binnen in ons gezellige lokaal of buiten op ons groene plein, we vermaken ons elke dag weer. De wereld heeft zoveel te bieden. Eigenlijk komen we hier tijd te kort...

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan

Werken met...
21 november 2018

Werken met vormen en kleuren: zoeken en stapelen om de juiste torens te bouwen.

Het nieuwe...
26 september 2018

Het nieuwe krijtbord werd goed in gebruik genomen.

Toveren me...
26 september 2018

Toveren met scheerschuim, voelen en ruiken. Je kunt er ook in tekenen en het weer wegtoveren .

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly van Holland manager
Gretha Hofsink peuterspeelzaalleidster
Guler Kartal peuterspeelzaalleidster
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,25 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download