Peuterspeelzaal

Tramdyk

Tramdyk 10, Lemmer 06 83 33 13 02

Op weinig plekken vind je zoveel plezier onder één dak. Onze peuterspeelzaal deelt de dakpannen met de bso en de school. Het is fijn om zoveel speelkameraadjes om ons heen te hebben.

Omdat samen spelen gezellig is!

Spannende thema’s nemen ons mee door het hele jaar. Sinterklaas, Kerst, herfst, maar ook verkeer en kleuren en vormen. Zó leerzaam! Lekker spelen in het speellokaal waar we heerlijk kunnen rennen en bewegen. Maar als het weer ook maar een beetje meewerkt, zijn we buiten. Op het speelplein, in de zandbak of op de fiets. We hebben zelfs een mooie glijbaan.

Samen doen en samen spelen, daar draait het om in onze peuterspeelzaal. Dat gaat vanzelf, want kinderen zoeken elkaar vanzelf op. Wie houdt er nu niet van gezelligheid?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Tramdyk

Bij onze p...
5 december 2018

Bij onze peuterspeelzaal hebben we voor de kleine Hulppieten een mooie stoomboot in het lokaal staan om alvast te oefenen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ilonka Dam - Hooghiem pedagogisch medewerker
Esther Hoekstra-Elgersma pedagogisch medewerker
Karin Verschut-Lemsom peuterspeelzaalleidster
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Friese Meren

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Friese Meren. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,15.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang 8,15 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download